Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Ledecká se bude vdávat! Bere si slovenského hokejového reprezentanta

Autor: sjs

Propojení sportu a politiky? Ne! V tomhle případě jde jen o lásku. Šéfka týmu slovenského prezidenta Andreje Kisky půvabná Vladimíra Ledecká (27) si bude brát slovenského hokejového reprezentanta Tomáše Marcinka (30).

Hokejista Marcinko, který se zúčastnil dvou olympijských her a naposledy hrál v české extralize za Třinec, se po roce a půl dlouhém vztahu rozhoupal a požádal o ruku vysokou státní úřednici. Vladimíra Ledecká si získala i přízeň slovenského prezidenta Kisky a vypracovala se až na vedoucí odboru regionální politiky.

Vladimira Ledecká a její láska hokejista Tomáš Marcinko
Vladimira Ledecká a její láska hokejista Tomáš Marcinko

Na Slovensku ji však někteří novináři označují jako členku „Zlaté mládeže“, protože ráda chodí draze oblíkaná a navštěvuje večírky pro prominenty. V restauraci potkala i svého současného snoubence. „Všimli jsme si jeden druhého, vyměnili jsme si kontakty, ale na schůzku ve dvou jsem ji přemluvil až po roce,“ prozradil hokejista, který hrál i v KHL za čínský Kunlun.

Nyní pomalu začínají chytat svatbu. „Plánoval jsem ji požádat o ruku už delší dobu. Jsem velmi rád, že život a budoucnost spojím s někým, jako je ona,“ rozplýval se zamilovaný Marcinko.

Kometa Brno - Třinec. Marcinko dostal K.O od Malce. Útočník Třince schytal ránu pěstí
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

Třinec - Kometa Brno: Hrňa nahrál před bránu Marcinkovi, který otevřel skóre utkání, 1:0
Video se připravuje ...