Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno 21°C

Detaily z utajené svatby Hrdličky a Plíškové: Žranice u »michelina« a mejdan v bazénu

Autor: ps

Když už se do toho rozhodli praštit, udělali to ve velkolepém stylu. Dvanáct svatebních hostů v Monaku pohostili novomanželé Michal Hrdlička (29) a Karolína Plíšková (26) jen tím nejlepším. Sváteční žranicí v michelinské restauraci, pak pařbou v bazénu!

Ve čtvrtek přesně o druhé hodině odpolední přijela nablýskaným Rolls Roycem před monackou radnici. Z historického vozu vystoupila Plíšková v šatech řecké bohyně a netrpělivý Hrdlička postával v obřadní síni. Klaplo to, řekli si ANO a pak už začalo to, na co se všichni nejvíc těšili. Pařba v Monaku!

Veselka plná lahůdek začala v restauraci The Blue Bay. Rozhodně nešlo o žádnou tuctovku, vždyť se pyšní jednou michelinskou hvězdou. Třeba nedělní brunch (pozdní snídani) si tu pořídíte za zhruba 2900 korun, tudíž svatební hostina musela být několikanásobně dražší!

Po svatbě se pařilo u bazénu.
Po svatbě se pařilo u bazénu.

A čím si světová devítka a její milovaný manažer cpali pupíky? Středomořskou kuchyní pečlivě připravenou kuchařským fenoménem Marcelem Ravinem. Podávali se takové věci, které si v Česku jen tak nekoupíte…

Když už měli všichni dost, přesunuli se na mejdan. Kde jinde ho při nekonečném svitu slunce a teplotách lehce pod 30 stupňů mít? No přece u bazénu!

Krásné sestry Plíškovy, Michalova sestra Tereza a další kamarádky šli do plavek. A co si budeme povídat, kdo by z takové společnosti nebyl unešený?! Hrdlička vypadal tak šťastně, jako když ženatý vyšel ze dveří monacké radnice.

Jediná věc, která se v nejbližších dnech nepovede, jsou líbánky. Kvůli srpnovému US Open musí novomanželé počkat. Pak ale jistě přijde něco nezapomenutelného!

Utajená svatba Hrdličky s Plíškovou v Monaku! Dvanáct hostů a dcera Borhyové družička
Video se připravuje ...