Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chlípný milionář! Partnera tenistky Šarapovové nachytali při intimním očuchávání

Autor: pv

Nepropadl jejím zeleným kočičím očím, ale uhranula ho pozadím. Jak jinak si vysvětlit fascinaci miliardáře Alexandra Gilkese, který na společné dovolené s tenistkou Marií Šarapovovou neustále líbal a hladil její zadek? Měl smůlu, fotografové ho nachytali!

Na sociálních sítích se chlubí, jak si užívá dovolené v Itálii. Skvělé jídlo, šampaňské,… Že je ale Maria Šarapovová se svým novým objevem, boháčem Alexandrem Gilkesem, už fanouškům neprozradila. Odhalil to až paparazzi fotograf, který zamilovaný pár nachytal během opalování na terase vily v milionáři oblíbené italské destinaci Positanu.

Zatímco Maria ležela na břiše, chytala bronz a nespustila z rukou svůj mobilní telefon, lačný Alex zase nespustil oči ani ruce z jejího vysportovaného zadečku. Britský milionář Šarapovové neustále sahal na půlky a dokonce je i několikrát políbil.

Ruská tenistka se zřejmě snažila odvést pozornost od svého pozadí a sundala si vrchní díl plavek. Její taktika ale nezabrala a Gilkes stále kroužil kolem dolních partií své lásky jako vosa kolem bonbonu.

Lásko, ty tvoje půlky jsou k zulíbání.
Lásko, ty tvoje půlky jsou k zulíbání.

Není pochyb, že podnikatel, který provozuje úspěšný aukční server specializující se na umělecká díla a vzácné sbírky, patří do kategorie pánů dolňáků. Paparazzi snímky z minulých let napovídají o tom, že partneři ruské divy mají slabost nejen pro její pozadí.

Na dovolené v Mexiku před čtyřmi lety její křivky obdivoval tehdejší partner bulharský tenista Grigor Dimitrov. Devět let nazpátek se nemohl na Šarapovou vynadívat slovinský basketbalista Saša Vujačič, který byl s dlouhonohou blondýnou dokonce zasnoubený.

Pak se ale zničehonic rozešli. „Nikdy jsem nebyla typem, který by zbytečně mluvil o svém soukromém životě. Nikde jsem nerozhlašovala, že jsme se zasnoubili a nikde také nemluvím o našem rozchodu,“ chladně tehdy odpověděla novinářům Šarapovová. Jak to asi dopadne s Gilkesem?

Témata:  nahotaŠarapovovápříteldovolenásexytěloVIPsport