Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nedvěd na odchodu z Juventusu, píší v Itálii. Může za to Ronaldův Zidane!?

Autor: nem

To jsou zvěsti! Přímo k nevíře! Podle italských médií Pavel Nedvěd (45) končí na postu viceprezidenta Juventusu Turín a odchází z klubu svého srdce.

»Grande Paolo«, ikona tifosi, dává po osmnácti letech absolutní věrnosti kopačky »Staré dámě«? „Podle našich exkluzivních informací Pavel Nedvěd na devadesát procent opustí Juventus. Černobílí jsou zaskočeni,“ hlásí portál juvelive.it, jenž bedlivě mapuje vše, co se kolem »Bianconeri« šustne.

Server dává Nedvědovo »Ciao« do souvislosti se zhusta přetřásaným nástupem Zinedina Zidana na místo sportovního direktora, čímž by se údajně Nedvědova funkce stala jakousi trafikou. Sice načančanou, ale bez vlivu na chod kabiny.

Je tak na obzoru uzavření příběhu, který začal v létě 2001, akorát v opačném gardu? Tehdy odcházel Zidane do Realu a Nedvěd po něm převzal roli lídra týmu.

Fotbalista Pavel Nedvěd (46): Krach manželství! Teď randí s blondýnkou Luckou (23) »

Pavel Nedvěd patří mezi šéfy Juventusu
Pavel Nedvěd patří mezi šéfy Juventusu

Příchod Zidana je spojován s bombastickým nákupem Cristiana Ronalda za 2,6 miliardy korun. »Zizou« má být garantem toho, že Juventus s Cristianem konečně urve triumf v Lize mistrů, protože oni dva ji spolu v Realu Madrid vyhráli třikrát.

Poněkud zarážející fakt, že coby viceprezident nebyl u gigantické uvítací show Ronalda v Turíně, vysvětlil Pavel Nedvěd Blesku z rodinné dovolené na Floridě pragmaticky. „Jsem v Americe, připravuju tady čtyři přáteláky, které tady hrajeme. Nemělo cenu se vracet do Itálie,“ řekl »Méďa« minulé pondělí. Juventus už je od včerejška, kdy Pavel nebral mobil, taky za velkou louží a hned dnes kope ve Filadelfii přípravu s Bayernem Mnichov. V jakém rozpoložení ji na tribuně prožije Pavel Nedvěd?