Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Plíšková o monacké veselce s Hrdličkou: Naše svatba? Byl to vlastně jen rodinný oběd

Autor: sjs

Byl to lehký šok. Přestože byla tenistka Karolína Plíšková zasnoubena se svým manažerem Michalem Hrdličkou, skoro nikdo netušil, kdy a kde se vezmou. Červencová svatba v Monaku byla velkým překvapením. Tak to i nejlepší česká tenistka současnosti plánovala.   

Kromě letošní přípravy na turnaje Plíšková se svým partnerem Hrdličkou tajně připravovala i velký životní krok. „Plánovali jsme to dva až tři měsíce. Vše proběhlo v Monaku. Už jen kvůli šatům a dalším věcem jsme vše museli brzy domluvit. Nechtěla jsem o tom mluvit, měla jsem turnaje, a tak to bylo pro všechny překvapení,“ řekla Karolína Plíšková pro stránky organizace WTA.

Fanoušky pak ujistila, že plánování svatby nemělo žádný vliv na její výkony na turnajích včetně slavného Wimbledonu. „Jednalo se o malou svatbu. Spíš to vypadalo jako rodinný oběd. Měli jsme tam jen rodinu a velmi blízké přátele. Užili jsme si to, žádný stres,“ upřesnila česká tenistka, která si život po boku Michala Hrdličky pochvaluje.

„Jsme spolu téměř tři roky, svatba je pro nás dalším životním krokem. Můj osobní život je důležitý i pro mou kariéru,“ dodala devátá hráčka žebříčku WTA.

Novomanželé Michal Hrdlička a Karolína Plíšková
Novomanželé Michal Hrdlička a Karolína Plíšková