Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Krach manželství Plekance a Vondráčkové: Co zaznělo o Šafářové?!

Autor: Eva Tušková

Rozcházíme se, nikdo třetí v tom není. Jakmile padne tato věta věta, můžete vzít jed, že je! Mocně už se spekuluje, kdo rozbil manželství zpěvačky Lucie Vondráčkové (38) a hokejisty Tomáše Plekance (35). Nejpropíranější jméno? Tenistka Lucie Šafářová (31)!

Vlna spekulací zaplavila Česko ani ne 24 hodin poté, co Tomáš Plekanec , hokejový gentleman, jenž obvykle nikdy veřejně neřešil nic než hokejové výhry a prohry, oznámil konec manželství s populární zpěvačkou. „Co za tím, sakra, je?“ začali tím pátrat snad všichni.

A jakkoli problémů v jejich manželství mohly být kopce, jako ten první se začaly propírat možné nevěry! A na přetřes jako první přišla tenistka Lucie Šafářová .

Proč právě ona? „Hokejista má na instagramovém profilu jen šest objektů zájmů, vedle hokejových klubů a lig jedinou osobu – a to právě tenistku Lucii Šafářovou!“ všímal si třeba pořad Primy Top Star. „Před několika hodinami si ji ale ze sledovaných vymazal…“ udeřilo je do očí.

Tomáš Plekanec v zajetí českých tenistek. Na snímku s ním je Kvitová, Strýcová, Karolína Plíšková a nejblíž Lucie Šafářová.
Tomáš Plekanec v zajetí českých tenistek. Na snímku s ním je Kvitová, Strýcová, Karolína Plíšková a nejblíž Lucie Šafářová.

Tou dobou totiž už Plekanec čelil i dotazům Blesku na hloubku jeho vztahu s Šafářovou. „Známe se už dlouho, to není nic tajného,“ byla jediná odpověď, kterou od něj během jeho útěku z Česka zazněla.

K jejich společné dovolené, na které měli být zhruba před měsícem na americkém kontinentu v doprovodu ještě několika známých, se už ale nevyjářil. „Vůbec nic jsem o tom netušila…“ poslala Blesku na stejný dotaz udivenou esemesku Lucie Vondráčková .

Plekanec musí Šafářovou znát nejméně od léta 2016, kdy se s dalšími hvězdami NHL účastnil v Montrealu hokejbalové exhibice s tenistkami během letního Rogers Cupu. Ten mimochodem v Montrealu probíhá právě nyní a Šafářová na něm startuje. V úterý vypadla z dvouher a včera měla rozehrát turnaj ve čtyřhře.

Kam odletěl Plekanec kanec takřka okamžitě po oznámení rozpadu manželství s Vondráčkovou, taky všichni vědí – je v Montrealu…