Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Drsné svědectví prostitutky o cyklistické legendě: Škrtil mě a řval, že jsem ku*va!

Autor: sjs

Z těchto slov radost mít nebude. Bývalý německý cyklista Jan Ullrich minulý týden fyzicky napadl v luxusním hotelu prostitutku a byl zatčen. Sexuální pracovnice, která se stala obětí útoku, nyní promluvila o tom, co se na pokoji přihodilo.

Říká si Brandy a je zvyklá na slušné zacházení. Prostitutka, která poskytuje své služby movitým klientům, se stala obětí cyklistické hvězdy Jana Ullricha. V noci si ji bývalý německý sportovec objednal do luxusního hotelu ve Frankfurtu a za tři hodiny sexu měla slečna dostat 600 eur (16 200 korun).

Cyklista Jan Ullrich znovu plní titulní stránky novin. Tentokrát záplavou skandálů.
Cyklista Jan Ullrich znovu plní titulní stránky novin. Tentokrát záplavou skandálů.

Cestou do Ullrichova apartmá potkala Brandy kolegyni, která akorát odcházela. Když pak vstoupila do pokoje cyklisty, viděla velký nepořádek. „Na stole ležely balíčky bílého prášku. Zdálo se mi, že je to kokain. Na podlaze byly použité kondomy a dvě láhve Johnnie Walker Black Label,“ řekla německému deníku Bild lehká děva.

Během chvíle se mladá žena od Ullricha dozvěděla, že od ní chce nechráněný styk. Situace v místnosti se tak vyhrotila, protože Brandy něco podobného vehementně odmítala. Cyklista začal být vzteklý a na ženu vykřikl:

„Já jsem si vás objednal, jste kurva!“ Nešlo ale jen o verbální, ale i fyzický útok. Ullrich měl ženu dlouho škrtit, až se začala dusit. Naštěstí pak povolil a později do hotelu přijela policie a slavného německého sportovce zatkla.

Témata:  skandálsexpenízeprostitutkaUllrichVIPsport