Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Reálné detaily o stavu Schumachera: Je na vozíčku a často pláče!

Autor: ps

První detaily po pěti letech! Zdá se to až neuvěřitelné, že zdravotní stav legendy formule 1 Michaela Schumachera (49) dokázala jeho rodina držet pod pokličkou. Za tu dobu neuniklo prakticky nic, až teď zazněla zdrcující fakta.

Není snad fanouška, kterého by nezajímalo, jak na tom sedminásobný mistr světa po nehodě na lyžích ve Francii v roce 2013 doopravdy je. Během let rekonvalescence se vynořila řada spekulací, ale rodina Michaela chránila. Prý by nebylo dobré hovořit o tom, jak vypadá.

Ovšem přišel zlom! Nejmenovaný člověk blízký Schumacherově rodině řekl francouzskému magazínu Paris Match podrobnosti, jaké zatím zůstávaly utajeny. „Když Michaela posadí na vozíček u ženevského jezera s výhledem na hory, často pláče,“ stojí v textu doslova.

Idol rychlých kol prý stále nemůže chodit ani mluvit, občas udělá jen minimální pohyby při rehabilitaci v bazénu. Aby lékaři udrželi pozornost jeho mozku, pouští mu zvuky motorů F1, při nichž Schumacher občas ukáže omezené emoce.

Následky nárazu hlavy do kamene, i když má člověk kvalitní helmu, mohou být fatální. Případ motocyklového fenoménu z lyžařského dobrodružství je tomu důkazem. Přesto je vidět, jaký je Němec bojovník, nevzdává to!

Jaká bude budoucnost Michaela Schumachera?
Jaká bude budoucnost Michaela Schumachera?