Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Rebel Jiří Hudler už hokejem nežije: Důchodce s nadváhou na pivu!

Autor: as

Vrátí se? Zapomeňte! Byť tu zprávu útočník Jiří Hudler (34) ještě do světa oficiálně nevytroubil, s jeho další hokejovou kariérou je amen. Stále mu hapruje zdraví a jak je vidět, jeho kondice je příšerná...

Fotoreportér Blesku jej přistihl v zahradní restauraci v pražských Riegrových sadech, kam si Hudler s kamarády vyrazil na pivko a Ligu mistrů. A všechny přítomné hned zaujala Hudlerova oplácaná postava a pod trikem zřetelně se rýsující pupek. Ne, tohle rozhodně není hvězda zámořské NHL!

„Léčím se, rozhovory nechci a ani zatím nemůžu poskytovat,“ odpověděl před pár týdny poněkud tajemně Deníku. „Až ukončím kariéru, dám vědět,“ přidal nabroušeně.

Patřil mezi největší hvězdy českého hokeje uplynulé dekády. V zámoří skončil v březnu 2017, když se v Dallasu zdravotně trápil. Jeho nemoc byla záhadou – ani série testů nenapověděla, proč trpí bolestmi hlavy, kloubů a zad. Vytratil se, dal o sobě vědět jen loňským incidentem v letadle z Ameriky, kdy v opilosti vyhrožoval posádce a chtěl se mimo jiné vymočit do servisního stolku. Jeho výtržnost řešila policie.

Řádil i v úterý pozdě večer v hospodě? Vůbec ne. Choval se slušně, fotbal si užíval, pět gólů ve šlágru Liverpool – PSG nijak bouřlivě neslavil. A když se mu chtělo čůrat, odešel spořádaně na toalety – žádné kropení stromků v parku. Možná Jirka konečně dospěl, ale na hokej už to, bohužel, není...

Hokej Hudler nehraje kvůli zdravotním problémům.
Hokej Hudler nehraje kvůli zdravotním problémům.