Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Trapas komentátora O2 TV Sport. Nevěděl, že mluví do vysílání: Vyp*canci v éteru!

Autor: vba

Myslel si, že promlouvá jen ke kolegům, a tak si pustil pusu na špacír. Jenže komentátor O2 TV Sport Václav Pilný se chybou režiséra dostal do živého vysílání!

Do fotbalového zápasu Sparty s Libercem zbývalo ještě pár minut, což dvojice komentátorů Václav Pilný s Alešem Svobodou využila k hodně neformální debatě. V posledních dnech totiž O2 TV Sport – a především její hokejová redakce – schytávala veřejný lynč za kvalitu přenosů.

Pouštěli se do ní nejen fanoušci, ale i lidé z České televize. A právě jim zřejmě Pilný adresoval svá následující slova, v nichž kritiky parodoval: „Se*ou se, kam nemaj, a ještě za to chcou love! Vyp*canci z O2!“ rozchechtal se do mikrofonu.

UPOZORNĚNÍ! Video obsahuje vulgarity!

 

Jenže tenhle výlev neslyšeli jen jeho pobavení kolegové, šel přímo do celostátního vysílání! Diváci O2 TV Sport, kteří tou dobou sledovali sobotní hokejový mač Olomouc – Brno, se totiž zničehonic ocitli na kopané a museli si vyslechnout komentátorův výlev!

„Jedná se o pochybení režie, která na několik málo okamžiků přepnula po přestávce hokeje na chystaný fotbalový přenos. A pochybení je i na straně komentátora, který porušil interní pravidla,“ vysvětlil s omluvou tiskový mluvčí O2 TV Sport David Solnař. A Pilný za »vyp*cance« půjde na kobereček...

Tyto hlášky slyšeli diváci živě

„Doufám, že budou komentovat líp než včera. To byla tragédie, co tam předváděli! Tragédie celýho O2!

Se*ou se, kam nemaj, a ještě za to chcou love! (smích)

Vyp*canci z O2! Zlatá hokejka cézet, vole. VY-P*-CAN-CI! Vy vyp*canci z O2!“

 

Nicolae Stanciu předvedl proti Liberci výtečný výkon
Nicolae Stanciu předvedl proti Liberci výtečný výkon