Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

O Koukalovy není zájem?! Turné po republice s manželem zrušili

Autor: pv

Měl to být další nástroj, jak si vydělat peníze. Po knize Jiná chtěla bývalá biatlonistka Gabriela Koukalová objíždět větší města po České republice a v zaplněných sálech vyprávět spolu se svým manželem Petrem o jejich životním příběhu. Jenže lidé o to neměli nejspíš zájem a akce byly zrušeny.

Přesně 15. října se měla v Ostravě konat beseda na téma – Co Ještě Nevíte: Gábi a Petr Koukalovi. Bývalá biatlonistka a její manžel někdejší badmintonista zde měli divákům během dvou hodin převyprávět svůj životní příběh a odpovídat na dotazy z publika.

Akce slibovala, že prožijete vrchol upřímnosti. Cena za tento zážitek startovala na částce 399 korun a nejdražší lístek stál 499 korun. Navíc návštěvník besedy měl možnost koupit si a nechat si podepsat autobiografie obou manželů Koukalových.

Jenže očekávaný zisk z turné po Ostravě, Zlínu, Hradci Králové, Ústí nad Labem a Olomouci by nepřišel. Lidé totiž neměli o vyprávění Koukalových zájem a akce byly bez náhrady zrušeny. „Potvrzuji, že turné s manžely Koukalovými bylo zrušené a náhradní termíny neplánujeme,“ uvedl pro Aktuálně.cz Ivo Toman, který měl diskuze moderovat.

Podle údajů na Tomanově portálu, přes nějž se dají zakoupit lístky, bylo znát, že je v prodeji stále ještě hodně vstupenek. Organizátor však svalil vinu na negativní kampaň.

„Strhla nesmírně štvavá kampaň na internetu proti manželům Koukalovým. Jakoby oni neměli právo na veřejná vystoupení. Tato kampaň byla bohužel přiživována i vámi novináři. Proto jsme se rozhodli to ukončit, což je mi osobně velice líto, protože si myslím, že tito dva mají veřejnosti co říci,“ uzavřel Toman.

Jiná vystoupení, jako Ekonomie sexu od známého sexuologa Radima Uzla či vyprávění veselých historek z natáčení s Janem Čenským, v programu zůstávají.

Témata:  biatlonakceKoukalováVIPsportbeseda