Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Tajemství nahých fotek. Proč všichni Koukalovou zrazovali, aby je zveřejnila?

Autor: pv

Svedla velký boj se svým okolím. Kolegové i známí biatlonistky Gabriely Koukalové byli proti, aby zveřejnila nahé fotky, na kterých pózuje se svým partnerem Petrem Koukalem. Snímky vznikly v rámci kampaně v boji proti rakovině. Mnozí v tom ale viděli spíše kampaň samotného Koukala.

Po několikaměsíčním vztahu se rozhodli šokovat veřejnost. Biatlonistka Gabriela Koukalová se svým tehdy ještě přítelem, nynějším manželem, a badmintonistou Petrem Koukalem nafotila nahé černobílé snímky, kde si vzájemně zakrývají jen nejintimnější partie na těle. Fotografie tehdy vyvolaly velký ohlas, ale málem nespatřily světlo světa.

„Před zveřejněním jsem poslala výsledek Jirkovi Hamzovi (šéf českého biatlonu), který hned rozčíleně volal, že něco takového nepřichází v úvahu, že si zruinuji mediální obraz. Názor Ondry Rybáře (reprezentační trenér) byl stejný,“ napsala Koukalová ve své knize Jiná. Ani její okolí nesouhlasilo s tím, aby každý mohl spatřit nejlepší českou biatlonistku nahou.

Petr Koukal s manželkou Gabrielou na fotkách v kampani proti rakovině
Petr Koukal s manželkou Gabrielou na fotkách v kampani proti rakovině

„Ptala jsem se třeba i kolegy z týmu Michala Krčmáře , se kterým jsem si vždycky rozuměla. Reakce byly víceméně stejné, že ne nebo že jsem se zbláznila,“ prozradila Koukalová a uvedla důvod, proč to lidem tak vadilo.

„Možná kdybych přinesla fotky, na kterých jsem sama, tolik by jim nevadily. Ale zase za tím viděli Petra, který se chce zviditelnit a mě má jako volavku,“ uvedla biatlonistka. Nakonec se rozhodla jít proti všem a nahé snímky nechala zveřejnit.

„Máma byla poslední, komu jsem zavolala. Řekla mi, ať si to dobře rozmyslím a udělám, co cítím. Její slova pro mě byla jako živá voda. Do háje se všemi. I Petr už mě přesvědčoval, ať na všechno zapomeneme a je klid, ale já si najednou postavila hlavu a fotky šly ven. Byla jsem na sebe pyšná,“ popsala Koukalová a označila to za zlomový moment, kdy si dupla a ukázala, že není jen jedna ze stáda a umí si dupnout. „Do budoucna mi to v týmu pomohlo,“ tvrdila biatlonistka.   

Témata:  biatlonKoukalfotogalerieKoukalovánahéVIPsport