Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C

Z Baroše si dělal legraci i známý kněz: Milan má asi v plánu dovolenou

Autor: pv

Bylo to jedno z nejprobíranějších témat. Vyloučení Milana Baroše už v 15. minutě po zákeřném faulu na slávistu Tomáše Součka rozebírali i hosté v televizní talkshow Tiki-Taka. Co na zkrat slavného českého útočníka řekl například oblíbený polský kněz Zbigniew Jan Czendlik?

I otrlým fanouškům zatrne, když si pustí faul Milana Baroše na slávistu Tomáše Součka. Ikona Baníku Ostrava v neděli drsně loktem faulovala soupeře a po zásluze dostala červenou kartu. Byl to zkrat nebo promyšlený čin?

„Milan je srandista. Mám proto své vysvětlení. Osobně si myslím, že to byla taktika. Baroš se nechal schválně vyloučit. Možná má naplánovanou nějakou dovolenou. Druhý důvod mohl být, aby to vyhecoval a třetí, že se trochu zapomněl,“ smál se kněz Czendlik, který je velkým fotbalovým fanouškem.

Z Baroše si dělal legraci i známý kněz: Milan má asi v plánu dovolenou
Video se připravuje ...

Z drsného faulu byl zaskočený i trenér František Straka. „Je neskutečné, co si hráči dovolí k našim rozhodčím. Navíc mě překvapila jeho reakce. Má za sebou tolik velkých zápasů, a takhle si zbytečně koleduje.“

Překvapený byl i Vladimír Coufal, který ve zmíněném zápase nastoupil za Slavii, a viděl tak faul na svého spoluhráče z bezprostřední blízkosti. „Ví, co udělal a takhle se chová? Já to udělat, tak jdu rovnou pod sprchy,“ kritizoval Coufal Baroše za jeho vulgární nadávky směrem k rozhodčím.

Milan Baroš byl po čtvrthodině hry odsouzen do role diváka
Milan Baroš byl po čtvrthodině hry odsouzen do role diváka