Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Slovenka Cibulková v luxusu na Maledivách: Výstavní kokosy a sexy půlky!

Autor: ps

Je konec sezony, tak zase může utrácet. A slovenská tenistka Dominika Cibulková (29) rozhodně nešetří! Odpočinout si zaletěla přímo do luxusního ráje na Maledivách, kde se fanouškům ukázala v plné parádě. Tyhle rajcovní fotky umí jako málokterá hráčka z okruhu WTA.

Letošní nabitý ročník zakončila Cibulková na 25. místě světového žebříčku a vydělala krásných 26,7 milionů korun. To už se pak dá rozhazovat!

Populární Slovenka se nebojí svůj extravagantní způsob života prodat. Na sociálních sítích ji sleduje 412 tisíc zvědavců, kterým ráda dává nakouknout pod peřinu svého soukromí. Naposledy se jí to povedlo na vyhřátých Maledivách!

„Jenom já nepózuju na kokosu,“ vysmála se všem, kdo musí trávit čas v sychravém podzimním počasí. Na vymakané tělo oblékla jednodílné bílé plavky, opřela se o palmu a dopřávala si slunečních paprsků. Prostě rozkoš za vysokou cenu!

Božské prostředí na jihu Asie v Indickém oceánu láká během volna mnoho sportovců. Jezdí se sem vyhřívat třeba Tomáš Berdych s manželkou Ester, byl tu Radek Štěpánek se ženou Nicole i další hvězdy. Kdo další se tady ukáže?

Dominika Cibulková představuje sexy Maledivy.
Dominika Cibulková představuje sexy Maledivy.