Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Ďábel Vémola děkoval haterům, popíchl Kincla a vyzval Marpa: Namlátím mu!

Autor: rou

Slíbil fanouškům svou legendární vémolici a slib splnil. Karlos Vémola na galavečeru XFN 15 zrušil Brazilce Flavia Magona a pak tradičně řádil i s mikrofonem. Ostrý vzkaz poslal Patriku Kinclovi, který si vítězstvím zajistil odvetný duel právě s českým Terminátorem, a pustil se i do rappera Marpa. Toho boxerský duel s Rytmusem v tu chvíli ještě čekal… „Jestli se mu přes něj podaří dostat, tak mu namlátím,“ sliboval Vémola.

„Chci vám strašně moc poděkovat, že jste všichni přišli a pomohli nám přepsat dějiny,“ hlásil Karlos Vémola v oktagonu uprostřed narvané O2 areny, kam dorazilo přes 17 tisíc fanoušků. Český Terminátor svého brazilského soka vyřídil za necelé dvě minuty, když ho v závěru doslova utloukl.

„Nemohl jsem se vám odvděčit jinak, než klasickou vémolicí. A první kolo a TKO (technické KO). Doufám, že tohle Kincl sleduje, protože ho to po novém roce čeká, taky ho čeká TKO,“ vyhrožoval Vémola svému dalšímu vyzyvateli.

Karlos Vémola složil Brazilce Flavia Magona k zemi už v prvním kole
Karlos Vémola složil Brazilce Flavia Magona k zemi už v prvním kole

„Chci poděkovat všem svým fanouškům, sponzorům a taky haterům, protože vždycky když mi napíšete, že něco nedokážu a že něco neudělám, tak díky vám jdu a udělám to a zvládnu to,“ hřímal Karlos a začal si vyřizovat účty s rapperem Marpem.

Po další Vémolici “Terminátor” vyzval Marpa: Ukážu ti, jaké mám v rukách granáty!
Video se připravuje ...

„Jeden z těch haterů byl taky Marpo, říkal, že nejsem komplexní fighter, že nedokážu porazit Kincla, a stejně jsem ho porazil. Jestli si Marpo myslí, že nejsem komplexní, tak do (váhové kategorie) 82 shodím taky, a pokud se mu dneska podaří dostat přes Rytmuse , tak mu namlátím…“ nebral si Vémola servítky.

„Ale on výzvu od opravdovýho zvířete nikdy nepřijme. Jenom od kluka, který nikdy nezápasil, a to je Rytmus. Tak doufám, že mu všichni budete fandit. A jestli se přes něj náhodou dneska dostane, tak Marpo, 82 kilo v ringu, box, kickbox, co chceš, já jsem ready!“ vzkázal hudebníkovi a bývalému thajboxerovi Marpovi.

Exkluzivně: s Marpem v šatně! Co dělal před bojem s Rytmusem a kdo mu fandí?
Video se připravuje ...

Lidi mě mají rádi. Pro MMA v Česku jsem něco udělal, hlásí Machmud Muradov
Video se připravuje ...

ANKETA: Marpo, nebo Rytmus? Koho tipují Landa, Noid Bárta nebo Vémola
Video se připravuje ...

Kincl o vyhrocené bitvě s Ondrušem: Kdybych s ním prohrál, tak ukončím kariéru!
Video se připravuje ...