28. prosince 2018 • 01:15

Marpo porazil Rytmuse! Slovák zvládl všech šest kol. Slaví Kincl i Vémola

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Souboj rapperů vyzněl lépe pro Marpa! Český rapper porazil slovenského kolegu Rytmuse v hlavním zápase akce XFN 15, po šesti kolech pro něj rozhodli rozhodčí. Výhru slavil i vracející se Lukáš Konečný, v MMA zápasech se vítězně předvedl Karlos Vémola či Patrik Kincl.



Marpo sliboval, že svého staršího soupeře do pátého kola ukončí, Rytmus ale zvládl bojovat celých šest kol a prohrál až na rozhodnutí sudích.

Marpo vs. Rytmus, celý ZÁZNAM: Duel rapperů ovládl na body Petřina
Video se připravuje ...

Ti přisoudili výhru i Lukáši Konečnému, který triumfoval nad Matúšem Babiakem.

Dvěma boxerským zápasům předcházela nabitá karta MMA. Novým šampionem pérové váhy v XFN je Ivan Buchinger, který porazil Sergeje Grecicha ve čtvrtém kole na submisi.

Karlos Vémola triumfoval TKO v prvním kole nad Flaviem Mangonem a vyzval Marpa k zápasu. V červnu se proti Vémolovi má v O2 areně postavit Patrik Kincl, který díky submisi v prvním kole porazil rivala Petra Ondruše a získal tak právo odvety s českým Terminátorem.

Vémola vs. Magon: Český Terminátor umlátil Brazilce ani ne za dvě minuty
Video se připravuje ...

Ondruš vs. Kincl: Kincl soupeře uškrtil a získal odvetu s Vémolou
Video se připravuje ...

Dvořák vs. Fatullazade: Dominantní Čech zničil Ukrajince v prvním kole
Video se připravuje ...

Muradov vs. Siwy: Český Uzbek složil Poláka těsně před koncem 3. kola
Video se připravuje ...

Kompletní výsledky:

Box:
Marpo porazil Rytmuse 3:0 na body
Lukáš Konečný porazil Matúše Babiaka 3:0 na body

MMA:
Ivan Buchinger porazil Sergeje Grecicha ve 4. kole na submisi (D'Arce Choke) a stal se šampionem pérové váhy
Karlos Vémola porazil Flavia Mangona v 1. kole na TKO
Patrik Kincl porazil Petra Ondruše v 1. kole na submisi (Rear Naked Choke)
Machmud Muradov porazil Grzegorze Siwyho na KO
Ylies Djiroun porazil Miroslava Štrbáka 3-0 na body
David Dvořák porazil Zaku Falluzadeho na TKO
Chamia Chambi porazila Sandru Maškovou 3-0 na body
Vasil Ducár porazil Daniela Brunclíka ve 3. kole na TKO
Lukáš Dvořák porazil Fatiha Aktase v 1. kole na submisi (Guillotine Choke)

Marpo může slavit triumf nad Rytmusem
Marpo může slavit triumf nad Rytmusem

Galavečer jsme sledovali ONLINE:

1:12 - Vítězem je Marpo! Rytmus se ale nemá za co stydět, na ukončení totiž nedošlo a 41letý slovenský rapper vydržel s českým soupeřem všech 6 kol.

Byl jsem nahulený, ale ustál jsem to, cení si Rytmus po boxu s Marpem
Video se připravuje ...

Marpo: Rytmus vydržel neskutečné bomby. Výzva od Vémoly? Nesmysly nekomentuji, řekl
Video se připravuje ...

0:41 - Před hlavním chodem se ještě podívejte na ohlas Patrika Kincla na výhru nad Petrem Ondrušem a výzvu Karlose Vémoly směrem k Marpovi.

Po další Vémolici “Terminátor” vyzval Marpa: Ukážu ti, jaké mám v rukách granáty!
Video se připravuje ...

Kincl o vyhrocené bitvě s Ondrušem: Kdybych s ním prohrál, tak ukončím kariéru!
Video se připravuje ...

0:39 - Ukončení nepřišlo, ale suverénní výkon ano. Lukáš Konečný slaví 51. výhru, Matúše Babiaka porazil na body. Podívejte se na ONLINE reportáž. Jdeme na souboj Marpo vs. Rytmus!

0:00 - A jdeme na box! Matúš Babiak vyzývá českou legendu s bilancí 50-5, Lukáše Konečného.

23:47 - Jaké celebrity přilákal zápas mezi Rytmusem a Marpem?

Rytmus s Marpem přitáhli celebrity. Kdo sledoval exkluzivní řežbu?
Video se připravuje ...

23:34 - Redaktoři Sportu vyzpovídali jednoho z vítězů dnešního večera, Machmuda Muradova.

Lidi mě mají rádi. Pro MMA v Česku jsem něco udělal, hlásí Machmud Muradov
Video se připravuje ...

23:28 - 17 308 diváků sleduje živě v O2 areně večer XFN 15.

23:23 - Ivan Buchinger predikoval, že Sergeje Grecicha porazí na submisi ve čtvrtém kole. A přesně to také splnil, po technice D'Arce Choke zvítězil a je šampionem XFN v pérové váze. Čekají nás ještě boxerské zápasy Lukáš Konečný vs. Matúš Babiak a Rytmus vs. Marpo.

22:46 - Ivan Buchinger a Sergej Grecicho se postarají o poslední MMA zápas večera. Půjde o titul pérové váhy organizace XFN.

22:37 - Slíbil Vémolici, a svůj slib dodržel. Karlos Vémola ukončil Flavia Mangona v prvním kole na TKO a už může vyhlížet odvetu s Patrikem Kinclem. Po zápase dokonce vyzval Marpa, že pokud vydrží zápas s Rytmusem, rád se proti němu postaví v jakémkoli stylu. Podívejte se na ONLINE reportáž:

22:25 - Jsou před námi poslední dva duely v MMA. Karlose "Terminátora" Vémolu vyzve Brazilec Flavio Magon, Ivan Buchinger se pak postaví proti Sergeji Grecichovi.

22:12 - Patrik Kincl je vítězem! Vyhrocený souboj dvou hvězd českého MMA ukončil v prvním kole, když Petra Ondruše porazil na techniku Rear Naked Choke. Podívejte se na ONLINE reportáž:

21:45 - Už to vypadalo, že i tenhle souboj rozsoudí až rozhodčí, dvě ohromné rány těsně před koncem třetího kola ale určily Machmuda Muradova jako vítěze na KO. 

21:12 - Souboj museli po uplynutí časového limitu rozhodnout rozhodčí, jednomyslně přisoudili výhru Yliesi Djirounovi. Následuje zápas Machmud Muradov vs. Grzegorz Siwy.

20:43 - Následuje další muž, který se pokusí natáhnout sérii výher zatím čítající 10 zápasů. Je jím Francouz Ylies Djiroun, v zápase v lehké váze má před sebou slovenského bojovníka Miroslava Štrbáka.

20:36 - David Dvořák načíná druhou desítku v sérii výher! V prvním kole po dominantním výkonu porazil Zaku Falullazadeho na TKO. Vítěz pak prozradil, že dostal nabídku zápasit na akci UFC, ale musel by jít do vyšší váhy, čehož zatím není schopen. Jeho váhová kategorie se v největší světové společnosti ruší.

Marpo může slavit triumf nad Rytmusem
Marpo může slavit triumf nad Rytmusem

20:26 Hlavní karta začíná! Jedenáctou výhru v řadě plánuje přidat David Dvořák, v cestě mu stojí Zaka Fatullazade. Ten Česko dobře zná, v červenci se představil v organizaci Oktagon MMA, kde prohrál s Filipem Mackem.

20:20 - Po jednomyslném rozhodnutí rozhodčích vítězí Chamia Chabbi. Mašková, stejně jako Brunclík, si tak připisuje třetí prohru v řadě.

19:54 - Jediný ženský zápas na kartě za malou chvíli začíná. I Sanda Mašková, vítězka Světových her v kickboxu, zkusí zlomit sérii proher. V cestě jí stojí finská zápasnice Chamia Chabbi.

19:49 - Brunclíkova smolná série pokračuje. Vasil Ducár vítězí ve třetím kole na TKO.

19:30 - Populární Daniel "Bruno" Brunclík vyzve ve druhém ze tří předzápasů bývalého boxerského mistra světa Vasila Ducára a pokusí se zlomit zatím dvouzápasovou sérii porážek.

19:24 - První profesionální předzápas obstaral Turek Fatih Aktas proti proti zkušenému thaiboxerovi Lukáši Dvořákovi. Český bojovník triumfoval v závěru prvního kola díky technice Guillotine Choke.

19:07 - Navštívili jsme i šatnu jednoho z účastníků hlavního zápasu, rappera Marpa! Co řekl pár chvil před duelem s Rytmusem?

Exkluzivně: s Marpem v šatně! Co dělal před bojem s Rytmusem a kdo mu fandí?
Video se připravuje ...

19:00 - Ještě před začátkem jsme na místě vyzpovídali celebrity a zeptali se jich, jak tipují hlavní zápas dnešního večera.

ANKETA: Marpo, nebo Rytmus? Koho tipují Landa, Noid Bárta nebo Vémola
Video se připravuje ...

18:27 - Rapper Rytmus jde po čtyřicítce do velkého boxerského zápasu proti kolegovi z branže Marpovi. Co řekl těsně před tím, než akce XFN 15 vypukla?

17:50 - Do začátku akce zbývá necelá hodina. Připomeňte si, jak se před vyhroceným zápasem hecovali MMA zápasníci Patrik Kincl a Petr "Píno" Ondruš.

Slovní přestřelka Ondruše s Kinclem: Kincloviny, nehoráznost, výmysly!
Video se připravuje ...

17:20 - Jedenáctizápasová karta nabídne kromě bojů v MMA i dva boxerské zápasy. Tím hlavním je souboj rapperů Marpo vs. Rytmus, do ringu se šestnácti provazy se ale vrací i česká legenda Lukáš Konečný. 40letého boxera vyzve Slovák Matúš Babiak.

16:50 - Akce XFN 15 s hvězdným boxerským zápasem Marpo vs. Rytmus vypukne za zhruba dvě hodiny. O2 arena už je připravena na nával fanoušků.

O2 Arena už je připravena na nával fanoušků MMA a boxu, kteří se těší na akci XFN 15 s megazápasem Marpo vs. RytmusFoto Facebook XFN

Poslední setkání před bojem: Jak vypadalo vážení Marpa, Rytmuse, Kincla a dalších hvězd
Video se připravuje ...

Přímý přenos XFN 15 - Marpo vs Rytmus začíná na O2 TV Sport od 18.50 hodin. Součástí vysílání bude i studio moderátora Davida Sobiška, role experta se ujme šéftrenér pražského Penta Gymu Daniel Barták. Přenosem bude diváky provázet komentátor Michal Petrgál a také český MMA bojovník Viktor Pešta, který prošel nejprestižnější organizací světa UFC.

Všechny zápasy z galavečera XFN 15 sledujte ONLINE ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud