Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

VIDEO: Lenny objímala Marpa v šatně. Byla to krev a pot, jsem pyšná, řekla

Autor: sjs

Tvoří spolu jeden z nejznámějších párů v českém showbyznysu. Rapper Marpo vlastním jménem Otakar Petřina a zpěvačka Lenka Filipová, známá jako Lenny, se neustále navzájem podporují. Je jasné, že Lenny nechyběla na galavečeru XFN ve vyprodané O2 aréně, kde se Marpo utkal v boxerském zápase s rivalem z hudební branže Rytmusem.

Byl to zápas jednoho muže. Marpo od začátku mezi provazy nad Rytmusem dominoval a třikrát musel být slovenský hudebník odpočítáván. Nakonec se ctí zápas dokončil. „Byla jsem hodně nervózní. Pro Otu to bylo zasloužené vítězství. Rok jsem ho skoro denně pozorovala, jak trénuje. Byla to krev a pot. Navíc to skloubil i s muzikou a osobním životem. Klobouk dolů,“ rozplývala se půvabná Lenny v rozhovoru pro iSport TV, která přiznala, že svému milému před začátkem zápasu napsala dopis.

„Nedá se popsat, jak moc jsem pyšná. Překvapilo mě, jak moc jsem to prožívala. Z té atmosféry mně spadla brada,“ prozradila dcera známé zpěvačky Lenky Filipové. A jak bude Lenny společně s partnerem oslavovat velké vítězství? „Nechám ho odpočívat. Má nateklou pravou ruku. Hlavně aby byl v pořádku.“

Lenny v šatně objímala Marpa. Jsem děsně pyšná, přiznává
Video se připravuje ...

Rapper Marpo, vlastním jménem Otakar Petřina, v zaplněné O2 areně míří do ringu, kde se utkal se Slovákem Rytmusem
Rapper Marpo, vlastním jménem Otakar Petřina, v zaplněné O2 areně míří do ringu, kde se utkal se Slovákem Rytmusem

Marpo vs. Rytmus, celý ZÁZNAM: Duel rapperů ovládl na body Petřina
Video se připravuje ...

Skvělé gesto! Rytmus po bitvě rapperů zašel za Marpem do šatny
Video se připravuje ...

Témata:  VIPsportXFNMarpoRytmusMarpo vs. Rytmus