Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kráska, která zbila zloděje. Nebojí se nahoty, fanoušky dráždí na pláži

Autor: tej

Není jen drsná a odvážná, ale i krásná. Brazilská bojovnice Polyana Vianaová, která bojuje v nejprestižnější světové MMA organizaci UFC, v neděli večer v Rio de Janeiru čelila pokusu o krádež. Výhružce zbraní se ale nezalekla a během chvilky zloděje zpacifikovala. Vystrašený výtržník nakonec skončil celý od krve a musel do nemocnice. „Zatraceně špatný nápad,“ okomentoval později na twitteru zlodějův výběr oběti šéf samotné UFC Dana White. A kdo přesně sličná bojovnice je?

Drsná zem rodí drsné ženy. Brazílie je nechvalně známá nebezpečným prostředím i častými ozbrojenými krádeži, na druhou stranu se může pochlubit hned několika elitními bojovnicemi. Tou nejslavnější je v poslední době čerstvá šampionka dvou váhových kategorií UFC Amanda Nunesová, za poslední týden se hodně mluví o jiné, zatím ne tolik úspěšné zápasnici.

Tahle kráska se ničeho nezalekne.
Tahle kráska se ničeho nezalekne.

Tou je Polyana Vianaová, která se ve své rodné zemi o víkendu již podruhé stala obětí loupežného útoku. Stejně jako v prvním případě se i tentokrát zvládla ubránit na vlastní pěst.

„Dala jsem mu dvě rychlé rány a kop. Když spadl na zem, tak jsem mu nasadila škrcení rear-naked choke, posadila ho na místo, kde jsme předtím seděli, a řekla, že počkáme na policii,“ popisovala nezáviděníhodnou situaci. Dokonce se smíchem přiznala, že s příjezdem policie ochotně souhlasil i útočník. „Asi se bál, že ho zbiju ještě víc,“ smála se.

Napadaní „své“ bojovnice později okomentoval na twitteru i sám velký šéf UFC Dana White, který přidal fotografii Polyany a zbitého útočníka. „Na levé straně je Polyana Vianaová, jedna z našich UFC bojovnic a napravo je chlápek, který se ji snažil okrást. Zatraceně špatný nápad,“ napsal.

Brazilská kráska si během chvilky zajistila neskutečnou popularitu, jen o pár dnů později měla už na svém instagramovém účtu přes 414 tisíc sledujících. A že se budou mít fanoušci na co dívat!

Polyana se totiž ráda chlubí svou krásnou tváří a pevně vysportovaným tělem. Nesdílí jen fotky v plavkách, ale dokonce se pochlubila i snímkem s jen lehce zahaleným poprsím. Své fanoušky dráždí i dalšími vyzývavými fotografiemi. Podívejte se sami.