Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Chlast zadarmo do konce života! Zoufalý klub přemlouvá střelce, aby neodcházel

Autor: rau

Přijít o superstar? Jenom to ne! Největší ofenzivní síla hokejových Blue Jackets Artěmij Panarin (27) se zdráhá podepsat s Columbusem nový kontrakt, a tak celý region vymýšlí, jak šikovného Rusa v Ohiu udržet!

Generální manažer klubu Jarmo Kekalainen přispěchal s lukrativní nabídkou osmiletého kontraktu. Marná snaha. Panarina, jenž se po sezoně stane volným hráčem, totiž moc a moc láká angažmá v teplých krajinách Floridy!

Co by tedy mohlo střelecké eso přesvědčit k setrvání ve městě na soutoku řek Scioto a Olentangy? Vodka! A jestli ani ta ne, tak už nic.

Tamní destilérka High Bank tedy vyrazila do boje; přišla s nabídkou, kterou by odmítl málokdo, natož čistokrevný Rus. Po městě vyvěsila billboardy s prosebným a zároveň motivujícím vzkazem! „Zůstaň v Columbusu a užij si zadarmo High Bank do konce života!“

Firma chce geroje za každou cenu přesvědčit, aby ještě vydržel a coby lídr pomohl mužstvu k vytouženému Stanley Cupu. „Zůstaň žíznivý,“ je motto originální kampaně, kterým likérka burcuje fanoušky ke sdílení hashtagu a Panarina tak přece jen donutili ke změně názoru.

Bude to stačit?

Destilérka High Bank motivuje Rusa Panarina, aby nepřestupoval z Columbusu
Destilérka High Bank motivuje Rusa Panarina, aby nepřestupoval z Columbusu