Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vydělávají na něm! Co potkalo kouče Slavie Trpišovského?

Autor: pv

Bez své pověstné kšiltovky neudělá ani ránu. Trenér Slavie Jindřich Trpišovský proslul nejen skvělými taktickými povely a citem pro hru, ale i neustálým nošením pokrývky hlavy. Právě svou populární kšiltovku před časem věnoval fanouškům, kteří se na ní nyní snaží vydělat.

Ať má na sobě teplákovou soupravu nebo sako, vždy k tomu má jako módní doplněk kšiltovku. Dokonce i v současnosti, kdy trénuje jeden z nejbohatších českých klubů Slavii.

„Já bych si ji určitě chtěl nechat, je to takový můj symbol. Byla i součástí jednání. Mám v plánu se o tom i radit s fanoušky,“ řekl Trpišovský v době přechodu z Liberce do Prahy pro klubový web Slavie. Ještě když působil trenér v Liberci, svou bílou kšiltovku věnoval po utkání fanouškům, kteří ji nyní nabízejí k prodeji na aukčním serveru.

„Aktuálně nejúspěšnější trenér ve Fortuna lize je Jindřich Trpišovský, který je proslulý nošením kšiltovek, které si nechává vyrábět na míru. Trenér, který prošel úspěšně Slovanem Liberec, nám nechal po utkání v Praze na Letné svou nošenou kšiltovku právě z Liberce, kterou na sobě neměl nikdo jiný než on,“ chlubí se prodejci na serveru sportovniaukce.cz. A že o čapku je zájem.

Vždyť počáteční cena startovala na 300 korunách a hned první zájemce navrch přihodil pětistovku! Do konce dražby zbývá ještě měsíc a dá se očekávat, že bílá kšiltovka s iniciály J.T. svým současným majitelům hodí pár tisícovek.