Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Opilý sudí, který v Příbrami běhal za lajnou jako kašpar, má nový džob. Neuvěříte, co dělá!

Autor: nem

Exšéf svazu Miroslav Pelta (54) se musí štípnout do tváře, aby uvěřil. Rozhodčí-opilec, kterého navěky vyhnal z řad FAČR, je zpátky, a dokonce opět dělá předsedu Okresního fotbalového svazu Trutnov.

To je ten doveda Marek Pilný (45), co se při ligovém mači Příbram – Slavia v květnu 2016 ztřískal jako mužik. Byla z toho celosvětová hanba české kopané.

Když tenkrát Pelta viděl, jak se Pilný v roli čtvrtého sudího válí u lajny a jak ho zmuchlaného vleče ochranka z placu, zuřil. „Řekl jsem, že je škoda, že nemáme paragraf na trest smrti, ale jen doživotí. To znamená ztráta členství ve FAČR. Ti dva, co byli napití, pro nás už neexistují,“ vynesl ortel.

Zatímco brankový arbitr Jiří Jech, jenž tehdy zmožen tullamorkou vybočil z normálu tím, že se vymočil přímo na hřišti, už nikde nefiguruje, Pilný je usazený v nové funkci.

Už v září 2017 mu strahovský výkonný výbor vrátil členství a »rehabilitační« dílo dokonala teď 12. ledna Valná hromada Okresního fotbalového svazu Trutnov. Tamní bafuňáři z 39 klubů si Pilného zvolili do svého čela.

Že vám to hlava nebere? Vysvětlení jsou dvě. Buď je pilný jako včelička, nebo přišel příkaz shůry. Vyberte si. Tak takhle my si tady v Berbrstánu rozvědčíka StB žijeme! A kde je Pelta? Ten trčí v Jablonci s obviněním z korupce a ze švindlu se státními dotacemi na krku…

Opilý rozhodčí v Příbrami! Podívejte se, co všechno Pilný vyváděl
Video se připravuje ...

Šílené VIDEO: Opilého sudího v Příbrami museli držet, aby nezlobil
Video se připravuje ...

Další VIDEO opilého sudího: Bodyguard ho vedl do kabiny, slávisté padali smíchy
Video se připravuje ...
 
Šílené VIDEO: Opilého sudího v Příbrami museli držet, aby nezlobil
Šílené VIDEO: Opilého sudího v Příbrami museli držet, aby nezlobil