Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Útok na Ochotskou?! Nenechá nás žít, stěžuje si manželka tenisty Rosola

Autor: as

Nenechá nás žít! Petra Rosolová (25), manželka tenisového reprezentanta Lukáše Rosola (33), se ostře navezla do jeho bývalé ženušky Michaely Ochotské (34). Ta prý chce mimo jiné schramstnout všechny peníze, které její ex vydělá!

Jistě, někdejší nováckou moderátorku přímo nejmenovala, ale nemusíte být zrovna Sherlock Holmes, aby vám nesepnulo. „Jedna osoba nám, bohužel, stále nedá pokoj,“ práskla Petra fanouškům, proč musí mít účty na sociálních sítích neveřejné.

Manželství Ochotské s Rosolem krachlo už na podzim 2016, předloni se rozvedli. Nicméně stále se soudně tahají o alimenty na jejich čtyřletého synka Andrého. Tenista si před časem postěžoval, že matka mu ve styku s potomkem brání.

A tato válka nejspíš jen tak neutichne! „Bohužel je tu člověk, který po manželovi žádá, aby nežil osobní život, aby všechno, co vydělá, odevzdal, abych já s ním necestovala a spoustu dalšího,“ vzkázala Rosolová z amerického Indian Wells, kde je se svým milým na turnaji. A odmítla, že by na Andrého kašlal: „Stará se o něj absolutně nevídaným nadstandardem!“

Někdejší tenistka Petra, za svobodna Kubinová, je Rosolovou třetí manželkou, před ní měl atletku Ščerbovou a právě Ochotskou. „Jsem ráda, že posbíral i některé špatné zkušenosti, aby mohl žít lepší »teď«,“ reagovala se smajlíky.

Lukáš Rosol se potřetí oženil. Tentokrát jeho srdce patří půvabné Petře
Lukáš Rosol se potřetí oženil. Tentokrát jeho srdce patří půvabné Petře