Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

VIP šlágr na Spartě! Potlesk pro legendy i od okouzlující ženy Rosického

Autor: nem

Letenskou plání se proháněl studený vichr a dole na place rozehřívali publikum veleslavní rudí borci. Přišli na ostře sledovaný třaskavý hit 24. kola ligy.

Kopal se duel až za hrob znesvářených nesmiřitelných rivalů Sparta – Plzeň. Pražané před výkopem připravili předehru, která měla soupeři sebrat kuráž a luft z plachet. To se povedlo, když třetí tým FORTUNA:LIGY slavil vysokou výhru 4:0.

Okouzlující žena sportovního ředitele Radka Rosická (37) tleskala manželovi a ikoně klubu Tomášovi (38), když předával pugéty letenským legendám k životním výročím. Gólmanovi Janu Poštulkovi (70), malému velkému muži Martinu Frýdkovi staršímu (50) a mistrovi driblingu Lumíru Mistrovi (50). »Máňa«, který do Generali Areny už moc nechodí, přivedl syna a s nezbytným cigárem v ruce si zatipoval výsledek: „Sparta vyhraje 3:0, ne, 3:1.“

Realita byla nakonec pro domácí ještě lepší.

Přišel i další velikán a dnes šéf komise rozhodčích Jozef Chovanec (v pátek mu bylo 59 let). Dorazil také slavný hokejový forvard Aleš Kotalík (40), otřískaný zápasy v NHL, kde hrál za Buffalo, Edmonton, NY Rangers a Calgary. Na kopanou ho vzal brácha Adam (42), který velí sparťanskému sportovnímu úseku.

Manželka Tomáše Rosického Radka fandila s malým Tomáškem a i malým Tomáškem a i tchyní Evou
Manželka Tomáše Rosického Radka fandila s malým Tomáškem a i malým Tomáškem a i tchyní Evou