Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dojde na velké setkání? Zpěvák Hložek má plán. Jmenovce ze Sparty chce vidět!

Autor: jg

Ač se jmenuje Adam, ve sparťanské kabině mu nikdo neřekne jinak než Standa. To kvůli jeho slavném jmenovci Standovi Hložkovi (64). Co na přezdívku šestnáctiletého talentu populární zpěvák říká? „Je to hodně úsměvné,“ vzkázal.

„Vždyť třeba Holky z naší školky dělaly radost tak Adamovým babičkám,“ podotkl smířlivě Standa, který je velkým fotbalovým i hokejovým fandou. „Zeptejte se Boba Páníka, jak jsme coby kluci váleli u činžáků v Hulíně,“ odkázal na současného kouče Baníku.

Mladému Adamu Hložkovi zpěvák přeje skvělou a dlouhou kariéry. A aby překotnou slávu ustál. „Vím, o čem mluvím, s Petrem Kotvaldem jsme se taky přes noc stali hvězdami,“ připomněl Standa, který věří, že na Letné jmenovce brzy uvidí na vlastní oči. „Snad se i potkáme. Mám to v plánu. Čas si určitě udělám,“ přeje si.

Jmenovce obdivuje. Jako sportovní znalec vidí jeho talent. „Adam to může dotáhnout hodně daleko, vidím jeho fotbalovost, ale zdá se mi i mentálně a fyzicky vyspělý,“ vystavil svůj scouting report populární zpěvák.

Adam Hložek, nejmladší střelec fotbalové ligy, děkuje při střídání fanouškům, kteří mu připravili ovace vestoje
Adam Hložek, nejmladší střelec fotbalové ligy, děkuje při střídání fanouškům, kteří mu připravili ovace vestoje