Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Beckham v šoku, zprznili mu sochu. Tohle nesmí ven, vždyť to není můj zadek!

Autor: haj

Z krasavce se proměnil v obludu. Naštěstí jen na chvíli! Fešáka Davida Beckhama (43) nachytali v americké televizní show, když mu před skutečnou sochou odhalili falešnou, na níž vypadal jako Frankenstein!

Lehká nervozita Beckhama přepadla ještě před samotným odkrytím podobizny. Organizátoři mu totiž pustili video, na němž nestřílí góly, ani neukazuje vytříbenou techniku. Byl to sestřih plný jeho nepovedených momentů!

To hlavní ale přišlo, když se spustila opona, a David spatřil svou domnělou podobiznu. Šilhající, s odpornými zuby, ohyzdně protáhlou bradou, a… „Podívejte se na můj zadek. Takhle rozhodně nevypadá,“ našel v sobě špetku humoru »Becks«.

„Mám ruce dlouhé jako Stretch Armstrong,“ přirovnal sochu k postavě z animované komedie. „Ještě že tady nejsou moje děti. Kdepak, tohle nemůže jít na veřejnost…“ Myslel si, že to všechno říká tvůrci sochy Omrimu Amranymu. Šlo ale o herce.

Vrcholem bylo, když se socha z piedestalu zřítila a rozbila se na cimprcampr. Následně ze zákulisí vyběhl rozesmátý komik James Corden, Davidův kamarád, a oba se srdečně objali.

Pár dní nato David sledoval odhalení své opravdové sochy u stadionu jeho bývalého klubu Los Angeles Galaxy. Dorazil s manželkou Victorií (44) a neskrýval dojetí. „Když mluvím o Galaxy a když mluvím o LA, mluvím o nich jako o rodině, protože pro mě je to velká rodina,“ vyprávěl.

Může být v klidu, jeho podobizna nebude terčem posměchu jako třeba ta Ronaldova na Madeiře. Nebo Váňova v Pardubicích. Nebo Špinarové v Ostravě.

Socha nepřipomíná Davida Beckhama nepřipomíná Davida Beckhama ani vzdáleně
Socha nepřipomíná Davida Beckhama nepřipomíná Davida Beckhama ani vzdáleně