Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Česká plavkyně Seemanová: Převlékat se mezi chlapy? Žádný problém!

Autor: sjs

Počkejte si pár let a uvidíte ji v plné kráse. Plavkyně Barbora Seemanová se v pořadu Česká ulička na O2 TV Sport nechala slyšet, že se si chce nechat v budoucnu udělat odvážné snímky. Moderátor Michal Hrdlička se od reprezentantky dozvěděl i to, jak má vypadat její vysněný partner.

Už je skoro rok plnoletá a navíc i přitažlivá. Plavkyně Barbora Seemanová prozradila, že ji fanoušci jednou uvidí i bez plavek. Jen to chce svůj čas.

Plavkyně Barbora Seemanová byla hostem Michala Hrdličky v pořadu Česká ulička.
Plavkyně Barbora Seemanová byla hostem Michala Hrdličky v pořadu Česká ulička.

„Teď bych takovou nabídku odmítla. Ne ale napořád.  Až vyspěju a budu starší, tak se tomu nebudu bránit. Nechci se ale nikde fotit úplně nahá. Trošičku vyzývavé fotky se mi ale líbí,“ tvrdila Seemanová, která nedávno nafotila s kolegyněmi snímky ve stylu záchranářek ze seriálu Pobřežní hlídka.

„Jsou trochu vyzývavé, ale neměly tak působit. Byla to trošku taková chyba. Všechno to bylo omylem,“ smála se plavkyně, která rozhodně nemá problém se stydlivostí. „Pro většinu holek je problém se převlékat ve společné šatně. Mně na tom nepřijde nic zvláštního, protože jsem furt v plavkách,“ uvedla Seemanová.

Pochlubila se i tím, jaký je její mužský ideál krásy. „Mně se líbí svaly a nejenom ramena, ale všude prostě.“

Exkluzivní rozhovory s těmi nejlepšími hosty! Přesně o tom je Česká ulička Michala Hrdličky, kterou můžete vidět na O2 TV Sport >>>