Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sexy plavkyně Seemanová: Tělo jako z plakátu, doma má modela i 3 medaile!

Autor: ps

Je idolem spousty mužů a to i přes to, že je jí teprve 18 let! Plavkyně Barbora Seemanová předvedla na olympiádě mládeže v argentinském Buenos Aires fantastickou formu a zároveň bodovala v jiné disciplíně. Byla princeznou české výpravy.

Kam tahle holka přijede, tam jednoduše září. Když v roce 2016 odletěla na svoji první velkou akci – olympijské hry v Riu – fanoušci se ptali, kdo to je. Barboru znal mimo plavání málokdo, ale tvářička andílka zafungovala.

Dnes je Seemanová plnoletá slečna, za kterou se otáčí nejeden zvědavec. Ale kdokoliv si na ni dělá zálusk, má smůlu! Srdce pražské rodačky totiž patří modelovi Nikolajovi. Právě i jeho podpora Báře pomohla k nejlepším výkonům kariéry, kterými si podmanila Argentinu respektive olympijské hry mládeže.

Ještě v zimě to ale s českou nadějí nevypadalo dobře. Dlouhé tři měsíce se dostávala ze záludné mononukleózy, až pak se k plavání vrátila. Zabrala, což dokazují tři cenné kovy (zlato na 100 m, bronz na 200 m, zlato na 50 m volným způsobem).

„Moc si těchto medailí vážím. Je to nejvýš postavená soutěž, kde jsem uspěla. Sešla se tu světová konkurence, zaplavala jsem neuvěřitelné časy. Třeba ten na dvoustovce by stačil na finále mistrovství Evropy dospělých,“ radovala se usměvavá kraulařka, která prohodila několik slov s webem olympic.cz.

Pro Barboru to byl jeden z nejemotivnějších sportovních týdnů kariéry, těší se na další práci a evidentně pošilhává po vysokých metách. Snad je jen otázkou času, kdy si troufne na časy těch nejlepších dospělých planety. Uspěje?

Seemanová ukázala, jak dovede odpočívat.
Seemanová ukázala, jak dovede odpočívat.