Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Řepku zradilo zdraví a skončil v bolestech. Proč trpěl u kandelábru?!

Autor: haj

Tohle jaro mu nezačalo vůbec dobře! Od soudů si chtěl odpočinout na hřišti, i přestup mu klapnul. Ale už ve třetím zápase za béčko Hostivaře se legendární stoper Tomáš Řepka (45) zranil!

Na fotbalový mač v Dolních Počernicích (1:1) přišlo v pátek pár desítek lidí. Pražská 1. B třída extra netáhla, ani když nastoupil bývalý reprezentant. Taky diváky moc dlouho nebavil. Ve 25. minutě se » Řepa « s bolestivou grimasou chytil za zadní stehenní sval, patrně natažený. Zkoušel to ještě rozhýbat, ale záhy bylo jasno.

„Nepůjde to,“ musel ukázat na lavičku. „Už jsem starej,“ žertoval při odchodu ze hřiště do šatny. Jak je zranění vážné, včera na klubu nevěděli. „S Tomášem jsem nemluvil, takže zatím netuším, co s ním je,“ sdělil Blesku zástupce Hostivaře.

Přitom to stálo tolik námahy!  Z »pralesu« (IV. třídy v Čelákovicích), kde na podzim naskočil do dvou zápasů, ho nechtěli pustit. „Chci hrát dál, protože se potřebuju hejbat,“ naříkal Tomáš. Nakonec to vyšlo. Jenže v pátek, těsně před výpraskem jeho následovníků z reprezentace ve Wembley, ho zradilo tělo.

Jako by těch trablů v březnu neměl dost! V průběhu měsíce už absolvoval soudy s exmanželkami Vlaďkou Erbovou (37) i Renátou Řepkovou (45), obě ho žalují za neplacení alimentů.

Tomáš Řepka v pátek naskočil v dresu hostivařského béčka do utkání v Dolních Počernicích. Moc dlouho se ale na trávníku neohřál
Tomáš Řepka v pátek naskočil v dresu hostivařského béčka do utkání v Dolních Počernicích. Moc dlouho se ale na trávníku neohřál