Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Poplach kvůli synovi známého fotbalisty v Anglii! Kam mohl na den zmizet?

Autor: ris

Drsný anglický fotbal, který na Ostrovech důkladně poznal, bylo proti pocitům, které zažíval fotbalista Gabriel Zakuani (32) jen slabým čajíčkem. Strach má o svého jedenáctiletého syna Ajaeho, který ve středu zmizel, naštěstí trval jen jeden den.

„Naposledy ho viděli, když opouštěl školu na cestě k autobusové zastávce. Máte-li o něm jakékoliv informace, kontaktujte prosím policii,“ napsal zoufalý dvaatřicetiletý stoper momentálně hájící barvy třetiligového Gillinghamu ve středu.

Muži zákona chlapečka v uniformě a s adidaskami na nohou usilovně hledali, stop ale neměli mnoho! „Vyšetřování je v plném proudu a je možné, že chlapec je v londýnské čtvrti Isle of Dogs,“ uvedl tamní policejní mluvčí. „Jsme spojení s kolegy z Metropolitní policie i britské dopravní policie,“ dodal.

Informace policejních složek byly správné. Právě ve zmiňované čtvrti chlapce našli v pořádku. Na vysvětlení jeho záhadného zmizení se stále čeká. Klučina prý totiž není žádný raubíř. Podle vystresovaného tatínka, který má na kontě angažmá ve Fulhamu či Stoke, takové chování neodpovídá jeho povaze.  

Stoper se zkušenostmi z Premier League Gabriel Zakuani se strachuje o svého jedenáctiletého synka
Stoper se zkušenostmi z Premier League Gabriel Zakuani se strachuje o svého jedenáctiletého synka