Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Hokejista Vampola si vzal vdovu po Rachůnkovi. Ano si řekli na louce!

Autor: Patrik El-Talabáni

Společně překonali bolestnou ztrátu a časem přátelství přerostlo v lásku. Hokejista Petr Vampola (37) se o víkendu oženil s milovanou Katkou (39), vdovou po Karlu Rachůnkovi (†32).

Slavný reprezentační obránce zahynul při havárii letadla týmu Jaroslavli v zaří 2011 a nešťastná Katka zůstala bez manžela se synem Matějem (11) i tehdy čerstvě narozenou dcerkou Kačenkou (8). Vampola, Karlův parťák ze zlatého MS v roce 2010, se jí snažil překonat smutné období.

Časem si uvědomili, že k sobě začínají cítit něco víc a je z toho láska jako trám. Petr přijal obě děti za své a v létě 2015 k nim přibyla malá Anička (3). A zamilovaný pár do toho v sobotu praštil. Před rodinou a kamarády si řekl své »ano« v golfovém klubu v Kořenci.

Dojemnou chvíli ještě podtrhlo, že Katce šla za svědkyni Michaela Jajtnerová, která byla v době tragédie týmu Jaroslavli snoubenkou Josefa Vašíčka (†30)., jenž na palubě letadla rovněž zemřel. Karel a Pepa v hokejovém nebi šťastným novomanželům jistě požehnali.

„Chci si to teď užít a vrátit to rodině, které patří dík a jíž se chci nyní věnovat,“ tvrdil Vampola poté, co s Kladnem v dubnu postoupil do extraligy. Slib nyní vyplnil do puntíku.

Vampola Rachůnek slavili v roce 2011 bronz na MS v Bratislavě
Vampola Rachůnek slavili v roce 2011 bronz na MS v Bratislavě