Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Škoda, Krmenčík nebo Necid už utekli k moři: výročí, píseček i nečekané odhalení!

Autor: vba
  • Fotbaloví reprezentanti mají konečně nárok na zaslouženou dovolenou. Kam na ni vyrazí? Inspirací jim mohou být Krmenčík, Limberský a spol.

    Zmákli zápas proti Černé Hoře (3:0) a konečně si mohli odfrknout: Sezona končí, jedeme na dovolenou! Fotbaloví reprezentanti teď vyrazí do míst, kde jim to před pár dny »zahřáli« jejich parťáci. Kde byli?

  • MICHAL SÁČEK (22), záložník Sparty: Mořské výročí

    Sparťan Michal Sáček s přítelkyní Nikou oslavili roční výročí jejich vztahu na KypruFoto Instagram

    Se Slovenkou Nikou se poznali přesně před rokem. A kde jinde oslavit tohle jubileum než u moře? Sparťanský špílmachr proto se svou o pět let starší láskou vyrazil na klidný Kypr! „Nejkrásnější výročí! Děkuji ti, lásko, za všechno. Miluji tě!“ vyznala se blonďatá kráska na sociálních sítích. A Michal jí to opětoval velkým srdíčkem!

  • TOMÁŠ NECID (29), útočník Haagu: Já to postavím

    Tomáš Necid vyrazil na dovolenou do turecké Antálye, kde stavěl zámky z pískuFoto Instagram

    Pískoviště jako útočiště jeho synka Alexe (3)? Ne, Tomáš Necid si ho v turecké Antálii zabral sám! „Stavíme!“ chechtal se vytáhlý útočník na Instagramu, když se chopil malé tatrovky, hrabiček, lopatičky a kyblíčku, aby vyrobil přímo u pláže obří opevněný hrad. „Jsem konstrukční manažer,“ mrkl »Necka«, jemuž musela jeho výtvor hned pochválit i manželka Klárka.

  • MILAN ŠKODA (33), útočník Slavie: Turecký klídek

    Slávistický střelec Milan Škoda vyrazil i s rodinkou za tureckou krásouFoto Instagram

    Jeho reprezentační kolegové se v Olomouci mořili proti Černé Hoře, to »Škoďák« si tuhle zemi užil jinak – prostě ji po skončení klubové sezony procestoval! „Krásně jsme si to užili,“ usmíval se slávistický hroťák na Instagramu a mimo jiné se tam i pochlubil, že jeho manželka Tereza čeká další děcko! 

  • MICHAEL KRMENČÍK (26), útočník Plzně: Nečekané odhalení

    Manželé Krmenčíkovi se dočkají další holčičkyFoto Instagram

    Jak prozradit pohlaví potomka, který se klube v bříšku Krmenčíkovy lásky Denisy? Žena plzeňského snajpra na to šla po svém, na dovolené v Řecku to světu ukázal prasklý balonek – po roční Claudince to bude další holka! Na »Krmelce« tak budou doma už tři. „Kluk bude příště...“ věří táta.

  • DAVID LIMBERSKÝ (35), obránce Plzně: Druhá svatba

    Plzeňský obránce David Limberský se na ostrově Mauricius oženil s přítelkyní Lenkou OlbertovouFoto Instagram

    Na konci května si vzal Lenku na ostrově Mauricius a teď o víkendu David Limberský veselku zopakoval v rodné Plzni! „Nechtěli jsme o nic připravit naše rodiny a přátele. Proto jsme udělali ještě jeden neformální obřad,“ vysvětlila druhou svatbu čerstvá novomanželka. A teď už plzeňský rebel vyhlíží další životní etapu – děťátko! „Na miminku začneme pracovat v říjnu,“ má »Limba« jasno.

     

  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###