Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ledecká se vdala. Vzala si slovenského hokejového reprezentanta z Třince!

Autor: sjs

Jedna z nejočekávanějších svateb na Slovensku. Šéfka týmu dosluhujícího prezidenta Andreje Kisky, půvabná Vladimíra Ledecká (28), si v pátek 7. června vzala slovenského hokejového reprezentanta Tomáše Marcinka (31) hrajícího českou extraligu za Třinec. Obřad proběhl na kouzelném místě.

Marcinko letos s Třincem vyhrál extraligu a úspěšný rok vygradoval začátkem června na Haličském zámku, kde si útočník vzal krásnou pravou ruku slovenského prezidenta Kisky . Po dvou a půl letech si zamilovaný pár řekl Ano za přítomnosti desítek svatebčanů.

Zamilovaný pár Vladimíra Ledecká a Tomáš Marcinko
Zamilovaný pár Vladimíra Ledecká a Tomáš Marcinko

„Plánoval jsem ji požádat o ruku už delší dobu. Jsem velmi rád, že život a budoucnost spojím s někým, jako je ona,“ rozplýval se loni zamilovaný Marcinko, který sice jako poslední vypadl z týmu pro domácí mistrovství světa v Košicích a Bratislavě, ale alespoň měl více času připravit se na svatbu i na nezvyklou zálibu své milé.

Ledecká je totiž „posedlá“ prvním československým prezidentem T. G. Masarykem. „Chodím po antikvariátech, slovenských, českých, po internetu, hledám knihy, které ještě nemám. Osm polic v mé knihovně je jen Masaryk. Partner žije v Česku, a když má volno, i jeho vyženu třeba 70 kilometrů daleko, aby zajel do antikvariátu,“ prozradila mladá úřednice. Některé své cenné knihy čte dokonce v rukavičkách.