Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Pastrňák to rozjel v kasinu. Na ruletě sázel pětitisícovky a poznával blondýnky!

Autor: sjs

Roztočil to! Nejlepší český hokejista uplynulé sezony David Pastrňák se tento týden vrátil do Česka. Stanley Cup sice nepřivezl, protože jeho Boston ve finále padl se St. Louis, ale za to doma obdržel Zlatou hokejku a ještě si užil čtvrteční večer v kasinu, kde na ruletě sázel pětitisícovky na oblíbená čísla.

S kumpány vyrazil pařit. Pastrňák chtěl dát zapomenout na bolavou prohru z finále NHL a v Praze vyrazil na párty pořádanou kasinem sídlícím kousek za Prahou.

Společnost mu dělal bývalý partner tenistky Kristýny Plíškové někdejší hokejista Dominik Volek . Pánové se v pití neomezovali, a tak jednou měli v ruce pivo a za chvíli například míchaný nápoj.

Pastrňáka a jeho kumpány přišly pozdrait dvě blondýnky
Pastrňáka a jeho kumpány přišly pozdrait dvě blondýnky

Veselé to bylo i u stolů. Pastrňák se „zasekl“ na ruletě a z kapsy během hry vytahoval pětitisícové bankovky. Do toho se kolem něj motaly ještě dvě půvabné blondýnky, se kterými si rád a dlouze popovídal.

Když už ho to nebavilo u rulety, zašel si útočník Bruins na blackjack. Jak se mu v kasinu dařilo, není známo, ale při jeho ročním platu osm milionů dolarů ročně (180 milionů korun), ho pár prohraných pětitisícovek tolik nezabolí.

Pastrňákova maminka o synově formě i přítelkyni Švédce. Bavíme se spolu přes překladač, směje se
Video se připravuje ...