Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Lásko, změnils mi plány. Co musela těhotná Šafářová kvůli Plekancovi zrušit?

Autor: as

Batoh i pohorky uklidit do skříně, rakety schovat do sklepa a rezervaci raftu zrušit. Tenistka Lucie Šafářová (32) musí své sny hodit do koše. A "spískal" to její miláček, hokejový útočník Tomáš Plekanec (36)!

Tak krásně si to namalovala, ale některé věci jí nevychází zcela podle naplánovaných představ... Rozlučku s kariérou musela kvůli zánětu šlach přesunout z lednové Austrálie do květnové Paříže, přitom neustále vyhlížela další cíle.

„Toužím po cestování, láká mě Nový Zéland s batohem na zádech. A po Wimbledonu jedeme na raft do Grand Canyonu,“ těšila se na řádění s kámoškou Mattekovou, které by jí umožnil konec profesionální tenisové kariéry.

Jenže teď je Lucka podle informací Blesku těhotná, což znamená totální překopání plánů! A spousta starostí k tomu. Šafářová by nejspíš musela odložit otevření své milované kavárničky, nemohla by být ani tenisovou trenérkou či manažerkou. Místo toho ji pravděpodobně čeká přebalování plínek.

Vztek na »Plekyho«? Ani náhodou. Tohle je přece absolutní štěstí, Šafářová navíc po skončení kariéry připustila, že si se svým milým rodinu dokáže představit. Tak hodně štěstí!

To je radosti, Kladno je zpátky v extralize!
To je radosti, Kladno je zpátky v extralize!