Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Samková prozradila ženské tajemství: Jak to mám s mužskými kamarády...

Autor: sjs

Je to jedna z nejčastějších otázek. Existuje mezi mužem a ženou jen kamarádství? Snowboardistka Eva Samková prozradila, jak je to v jejím případě. A budete koukat.

Olympijská vítězka Eva Samková chodí s hercem Markem Adamczykem . Má však kolem sebe spoustu kamarádů. Nabízí se tedy právě ta známá otázka, jestli mohou být muži pouze jen kamarádi žen.

„S klukama mám super kamarádské vztahy, takže myslím, že může. Možná mám dokonce o trochu víc kamarádů než kamarádek,“ uvedla pro magazín Svět ženy snowboardistka.

Eva Samková se stala Královnou bílé stopy 2019
Eva Samková se stala Královnou bílé stopy 2019

Právě kamarádství je pro Samkovou stěžejní. „Čím dál tím častěji zjišťuju, jak je přátelství pro mě důležité, a cením si ho. Je skvělé, když máte někoho, s kým si můžete jen tak pokecat, cokoli probrat nebo vyrazit na výlet,“ svěřila se sympatická Eva.

Dokonce pak prozradila, jaký je její životní sen. „Chci být spokojená a žít někde v klidu v baráku s koněm a se psem. Líbí se mi představa, že se přestěhuju do Krkonoš, budu mít koňskou farmu a snowboardovou školu a budu si tam v pohodě žít. Ale samozřejmě si nemůžu stěžovat ani na Prahu, kde teď bydlím, tu mám taky ráda. Myslím, že zatím to mám dobře vyvážené.“