Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Lela vysvětlila vzkaz ku**ám! A Terminátor? Karlos hájí prsatici

Autor: ris

Těhotná partnerka nejpopulárnějšího českého bojovníka MMA Karlose Terminátora Vémoly (34) Lela Ceterová (30) splnila to, co slíbila ve svém tajemném vzkazu na instagramu; pravda vyšla najevo! A mezi sledovanou dvojicí je prý všechno v nejlepším pořádku!

„Mnoho lidí se mě ptá, co se stalo. Moje odpověď zní, že pravda jednou vyjde na povrch,“ napsala Ceterová na instagram, jakmile zaskočení fanoušci reagovali na její tajuplný předchozí vzkaz. „Rodina je jen jedna. A tu ti ku*va nedá.“

Kdo by čekal, že ji přepadl záchvat žárlivosti na svoji lásku, největšího českého ranaře Terminátora Vémolu, kolem něhož se často motá diva s extrémně přifouknutým poprsím Kristhin Gomézová, ten se mýlil.

„Neadresovala jsem svůj status na instagramu žádné konkrétní osobě. Ani jsem tam nikoho neoznačila,“ uvedla v prohlášení pro Blesk bývalá playmate. V noci na pátek si prý jen lehce hrubým způsobem zafilozofovala. „Je to pouhý příspěvek na zamyšlení,“ dušovala se nastávající maminka.

Lela je přítelkyní Teminátora Vémoly.
Lela je přítelkyní Teminátora Vémoly.

Silikonová Slovenka prý pouze poukázala na zběsilý svět kolem nás. „V tomto unáhleném a rychlém životě mnoho párů čelí různým zkouškám života. Chtěla jsem pouze poukázat na to, že rodina je na prvním místě a mrzí mě, když vidím, že krásné rodiny se mnohdy snaží poškodit různé ku*vy, které se snaží muže svést. Připadá mi v tom tato doba naprosto pokažená.“

S nadhledem bere situaci i sám Vémola. Se sexy divou ze Španělska ho pojí dlouholeté přátelství. „To člověk nemůže mít známé?“ reagoval pobaveně chasník z Olomouce. „Kristhin znám deset let, ještě z dob, kdy žila v Londýně. Dorazil jsem na její narozeniny, a je z toho takové haló, jen proto, že má velká prsa a Lela vydala status na instagramu,“ podivuje se Terminátor, jemuž jeho Lela už v listopadu porodí vytouženou holčičku!