Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rodinný svár! Plíšková v New Yorku unudila Hrdličku

Autor: vba

Zajít si na slavnou Broadway, to je pro Karolínu Plíškovou (27) v New Yorku povinnost. Jenže když na muzikál vytáhla manžela Michala Hrdličku (30), byly z toho kyselé obličeje...

Jak se odreagovat před veledůležitými zápasy na grandslamu? Pro Káju je to jednoznačně kultura! Ve svém sloupku pro BBC se nejprve rozpovídala, jak si užívá návštěvy kin. „Dávám si pořádnou nálož popcornu s karamelem. A k tomu velkou kolu!“ culí se česká tenistka.

V New Yorku, kde právě probíhá US Open, má zase jinou lásku – muzikály! Na Broadwayi už zhlédla Fantoma Opery, Lvího krále či Chicago. A letos konečně přidala i dlouho plánované představení Pretty Woman!

Manželé Michal Hrdlička s Karolínou Plíškovou si v New Yorku umějí udělat pohodu
Manželé Michal Hrdlička s Karolínou Plíškovou si v New Yorku umějí udělat pohodu

„Vyrazili jsme na něj společně s manželem, ale on zrovna velkým fanouškem muzikálu nebyl...“ posteskla si Plíšková . „A tak jsem pak na Ledové království raději vyrazila se sestrou. A to bylo super!“ dodala se smíchem.

Jídlo spojuje Rodinný svár ohledně kulturní neshody však s Michalem rychle uhasili. Vyrazili si totiž do jejich oblíbeného steakového baru. „Rande s mým mužem!“ pochlubila se Kája na Instagramu.

„Do New Yorku jezdím už asi 10 let, takže mám své vytipované restaurace. A především chodíme na sushi nebo na thajskou a italskou kuchyni,“ prozradila Plíšková.