Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dojemný příběh fotbalisty Pekharta: Zázrak na Kanárech!

Autor: pet

O dítě se snažili přes pět let, téměř ztratili naději. Ale pak se stal zázrak. Bývalý fotbalový reprezentant Tomáš Pekhart (30) oznámil radostnou zprávu. Jeho láska Adélka je těhotná!

Před dvěma lety si pár vyslechl tvrdý ortel. „Bylo nám řečeno, že existuje 1% šance otěhotnět,“ psala na Instagramu Pekhartova manželka. „Věděli o tom pouze nejbližší přátelé a rodina,“ tvrdil Tomáš. „Ale hádejte co. To jediné procento stačilo a vesmír nám požehnal tímto malým zázrakem,“ radovala se nastávající maminka.

Ať už hrál fotbalista s přezdívkou »Pegas« v Německu, Řecku, nebo Izraeli, nikde mu nebylo přáno. Poštěstilo se až na slunných Kanárech, kam loni v létě přestoupil do druholigového Las Palmas.

Na Kanárech našli manželé Pekhartovi ráj na zemi
Na Kanárech našli manželé Pekhartovi ráj na zemi

„Nepřestávali jsme věřit, a když už jsme ztráceli naději, tento krásný ostrov Gran Canaria nám dal zázrak života, který už pár měsíců nosí moje žena ve svém břiše,“ svěřil se útočník.

Jak on, tak Adélka si proto nejkrásnějších devět měsíců jejich vztahu užívají plnými doušky. „Pod mým srdcem roste největší poklad. Pokud vám někdo tvrdí, že je něco nemožné, nikdy tomu nevěřte. Stát se může cokoliv,“ zářila Tomášova žena štěstím.