Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Fighter Pešta zaútočil: Vémola si soupeře vybírá a Češi berou steroidy

Autor: pv

Co na srdci, to na jazyku. Zápasník Viktor Pešta v pořadu Česká ulička na O2 TV Sport (premiéra dnes od  23:00) si myslí, že Karlos Vémola si soupeře vybírá, aby je mohl hravě porazit. Promluvil i na téma českých bijců, jestli berou drogy.

Bylo to drsné. Moderátor Michal Hrdlička se svého hosta Viktora Pešty narovinu zeptal, jestli zápasníci v Česku berou drogy jako je například kokain, aby se dostali do euforie.

„Není to přínosné. Lepší je nechat si čistou hlavu. Z českých zápasníků by ale načapali většinu. Ale ne na kokain. Spíš na steroidy,“ šokoval Pešta, který má v MMA bilanci 15 výher z 20 zápasů v kleci. Nyní si brousí zuby i na největší českou hvězdu Karlose Vémolu , který mu vzkázal, že jestli s ním chce do klece, tak ať si stoupne do řady.

„Má rád zápasníky, který hodí na zem a tam se s nimi poválí. Vybírá si soupeře, se kterými to jde dobře. Kdy měl naposledy wrestlery? Když byl v UFC a od té doby ne,“ uvedl Pešta. Jak asi jednou dopadne vzájemné měření sil v Oktagonu mezi zkušenými bijci?

Exkluzivní rozhovory s těmi nejlepšími hosty! Přesně o tom je Česká ulička Michala Hrdličky, kterou můžete vidět na O2 TV Sport >>>