Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sexy ségry Plíškovy! Tenistky si vyzkoušely roli modelek, jak jim to sekne?

Autor: pv

Pomohou na dobrou věc. Tenistky Karolína a Kristýna Plíškovy se nechaly nefotit pro charitativní kalendář, který pomůže sirotkům po obětech dopravních nehod. Kdo ze sportovců se také nechal zvěčnit?

Krásné ženy a luxusní vozy patří k sobě. Tohle spojení využil i fotograf Ondřej Pýcha, který nafotil charitativní kalendář, z jehož prodeje půjde celý výtěžek na Dětskou dopravní nadaci. Kromě herců, hereček a modelek se před objektivem objevili i sportovci.

Karolína Plíšková v roli modelky
Karolína Plíšková v roli modelky

Dámy zastupovaly tenisová dvojčata Plíškovy. Karolína v černém kalhotovém kostýmu pózovala u Mercedesu GLE Coupé a její sestra Kristýna oděná do světlého kabátu ozdobila Volkswagen Arteon. „Moc se mi focení líbilo a jsem ráda, že to navíc poslouží pro dobrou věc,“ řekla Karolína Plíšková .

V kalendáři najdete i čtyři fotbalisty. Legendárního Antonína Panenku , který předvedl žongly u Bentley Continental GT a stále ještě aktivní ligové hráče Václava Kadlece, Tomáše Hübschmana a Kamila Vacka, kteří pózovali u mini dodávky Ford Tourneo. „Dávám přednost rychlejším autům,“ smál se na křtu kalendáře sparťan Kadlec.