Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Bouře kolem hvězdy. Na talent se valí kritika: kvůli zlatému steaku!

Autor: brm

Školácká chyba vycházející hvězdy? Vydělává miliony a rád to předvádí. Fotbalista Dortmundu Jadon Sancho to na dovolené v Dubaji pořádně rozjel. Za své chlubení to schytává od německého tisku, který je na podobné chování háklivý. Trnem v oku bylo zejména to, když si v restauraci populárního kuchaře „Salt Bae“ objednal pozlacený steak za 268 liber (8 tisíc korun), který nechvalně proslavil v minulosti jiný fotbalista - Frank Ribéry.

Přerůstá mu sláva a bohatství přes hlavu? Anglický reprezentant a hráč Dortmundu Jadon Sancho se stal terčem kritiky poté, co na sociální sítě zveřejnil „stories“ ze své dovolené v Dubaji. Skákání z jachty, krmení žiraf v zoo, jízda na čtyřkolkách v dunách a tak dále. Dalo by se říct, nic kontroverzního.

Bohužel pro Sancha končí jeho užívání si videem, ve kterém sype sůl na pozlacený steak v restauraci populárního kuchaře „Salt Bae“, jehož cena se pohybuje kolem 268 liber (8 tisíc korun). Právě tento steak před rokem rozpoutal mediální bouři kolem fotbalisty Francka Ribéryho. Stejně jako tehdy Francouz to i nyní dortmundský talent za jeho konzumaci pořádně schytal.

Na Jadona Sancha z Dortmundu se valí kritika kvůli zlatému steaku z restaurace populárního kuchaře "Salt Bae"
Na Jadona Sancha z Dortmundu se valí kritika kvůli zlatému steaku z restaurace populárního kuchaře "Salt Bae"

Ribéry následně reagoval tím, že vulgárně urazil své kritiky, za což dostal následně od Bayernu tučnou pokutu. Právě od této aféry platilo v bundeslize zlaté pravidlo: chlubte se bohatstvím, jak chcete, ale nejezte zlaté steaky.

Sancho toto pravidlo nyní porušil a kritici na sebe nenechali dlouho čekat, a to ani z mediálního světa. Deník Bild obvinil mladého Angličana z toho, že kazí svou pověst, Die Welt zase uvedl, že je tíhou v žaludku veřejnosti.

Video zároveň dokládá to, že Sancho už není ostře sledovaným učněm, který vzýval svůj vzor Aubameyanga, ale zavedenou hvězdou, která oplývá pořádným sebevědomím.