Ladislav Vízek
15. ledna 2020 • 11:30

Trenér Jablonce? K zbláznění. Peltovi vyschla kasička, hráčům prý neplatí

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
SESTŘIH: Vegas - Dallas 2:0. Hertl a spol. odvrátili vyřazení. Dva góly i top zákroky
VŠECHNA VIDEA ZDE

V Jablonci se koná další výprodej. Tomáš Břečka odešel za Davidem Pavelkou do turecké Kasimpasy. Když ke mně tato zpráva dorazila, uvědomil jsem si, že to byl jeden z posledních kmenových hráčů. Trochu jsem počítal a považte, že klub za jeden kalendářní rok prodal téměř celou jedenáctku super kvalitních hráčů! Jsou teď ve Slavii, ve Spartě i v jiných klubech... Kdyby si je Míra Pelta nechal, tak nutně musel udělat mistrovský titul. Tihle kluci byli v nejlepších letech, navíc se pod Petrem Radou zlepšovali.



Na rovinu, pod Peltou se musí trenér dočista zbláznit. Nemůže pracovat s výhledem do budoucna, furt je na trní, kdy, koho a kam majitel prodá.

Proto musím Radiče vysoce ocenit, jak noblesně to zvládá a jak drží Jablonec nahoře v tabulce. Nerezignoval, maká dál, dosud všechno vydržel, nestěžuje si, poradil si s každým problémem.

Ani jsem nevěděl, že ten tajtrlík malej je takhle dobrej. Být tam někdo jiný, snad propadne zoufalství. Bohužel se ukazuje, že Pelta musí prodávat, jelikož má vyschlou kasičku. Navíc se okolo jeho osoby pořád něco děje.

Všichni víme, že je Pelta pod žalobou a má hodně nefotbalových starostí, byť si za ně může především sám. I tak ho trochu lituju, protože spoustu peněz musí nasypat do právníků, taková sranda něco stojí.

Takový podraz jsem nečekal

Slyšel jsem, že v Jablonci už zdaleka není tak oblíbený, jako býval v nejslavnějších dobách. Odešlo od něj mnoho sponzorů. Sám to nemůže utáhnout.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud