Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Sportovci na ženění: komu koronavirus zničil svatbu? Švancara přišel o "bavendo"

Autor: zal
  • Sportovci musí kvůli koronaviru rušit svatby

    Těšili se na svůj velký den, všechno měli zařízené, ale koronavirus jim zhatil životní plány. Svatební sezona českých sportovců vzala kvůli pandemickým opatřením za své.

  • Roční odklad
    Václav Kadlec (27) a Renata

    V září se mu narodila dcera Viktorie, v únoru oznámil Spartě, že kvůli zdravotním problémům končí fotbalovou kariéru, a po sezoně měl životní kroky završit svatbou se snoubenkou Renatou. „Bohužel jsme to museli o rok přesunout. Dostali jsme další termíny, ale byly třeba na září. A to by bohužel chybělo hodně lidí. Klukům by začínala sezona a fůra známých by nemohla. Zároveň jsme si říkali, že když už, tak počkáme delší dobu, ať není nějaké riziko, že by tady ta nemoc pořád byla,“ vysvětluje »Káca«. Ač už měli skoro všechno objednané, bylo jim vyhověno, že je možné vše přesunout. „A tak komplikace byly jedině s tím, že už se to blížilo a my se těšili,“ dodává bývalý útočník.

    Václav Kadlec s přítelkyní Renatou a malou dcerkou MiouFoto Instagram

  • Živí naději
    Jakub Jeřábek (28) a Soňa

    Hokejový reprezentant se zkušenostmi z NHL (hrál za Montreal, Washington, St. Louis), který teď válí v ruském Podolsku, to ještě nevzdal. S přítelkyní Soňou mají termín na konci června. „Stále čekáme, asi až do konce května. Teď jsme ale oba spíše skeptičtější,“ přiznává. Protože by neradi pořádali veselku v komorní atmosféře, už se trochu pojistili. „Předběžně jsme domluvení, že by se domluvené služby odložily,“ říká dvojnásobný účastník mistrovství světa a doplňuje délku odkladu: „Vzhledem k tomu, že mi příprava začíná v půlce července, tak bychom to museli udělat příští rok.“

    Jakub Jeřábek s přítelkyní SoňouFoto Getty Images

  • Až otevřou hospody
    Petr Švancara (42) a Kamila

    Svatba známého fotbalového vtipálka musí být, jak sám říká, »bavendo«. „A to teď není možné,“ konstatuje Petr, který přítelkyni Kamilu požádal o roku teprve v únoru. „S hotelem na brněnské přehradě jsme se domluvili, že to nejde uspořádat tak, aby se tam mohl strávit celý svatební večer. Což u mě znamená až do rána. Proto jsme svatbu odložili,“ vysvětluje s tím, že tančit devadesátce hostům až do kuropění teď nikdo nepovolí. A i když by rád dvoudenní maraton s posvatebním střízlivěním u bazénu uspořádal ještě letos, bez zásadního uvolnění šroubů karantény to nepůjde. „Pokud tam bude nějaké omezení, jako že by měly hospody jen do deseti hodin, tak to dělat nebudu,“ pravil »Švanci«, kterého aspoň těší fakt, že zatím nikde nemusel skládat zálohu.

    Petr Švancara hoří láskou ke krásné KamileFoto Instagram

  • Porod bude dřív
    Antonín Barák (25) a Nikola

    Fotbalista působící v italském Lecce to měl krásně nalajnované. Nejdřív měl pořádat 25. května v rodné Příbrami charitativní zápas, den nato odjet s kamarády na třídenní rozlučku se svobodou a hned poté si vzít za ženu svou krásku Nikolu. „Už jsem do toho nalil dost peněz, těšíme se na to, doufám, že nám vyjdou vstříc, nebo že se třeba aspoň najde jiný termín,“ povídal ještě zkraje března. Jenže koronavirus všechny plány rozmetal a dvanáctinásobnému reprezentantovi nezbylo než škrtat v kalendáři. Blesku potvrdil, že svatbu musel pro letošek bohužel zrušit. A tak nakonec, než s Nikolou přijdou před oltář, dočkají se ještě narození syna.

    Fotbalista Antonín Barák s přítelkyní NikolouFoto Instagram

  • Václav Kadlec s přítelkyní Renatou a malou dcerkou Miou
    Václav Kadlec s přítelkyní Renatou a malou dcerkou Miou

  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###