Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Nejvíc sexy atletka? Tahle rychlá kráska rozpálí nejen každý ovál

Autor: ptr

Německá vycházející hvězdička Alica Schmidtová (21) je považována za jednu z nejvíc sexy atletek světa. A nelze než s tímto označením souhlasit. Svůdná čtvrtkařka jde ve šlépějích své krajanky Marity Kochové, která drží světový rekord na této trati již od roku 1985, kdy překonala českou legendu Jarmilu Kratochvílovou.

Do těchto výkonů jí ještě něco chybí, ale fanouškovskou základnu má již dnes úctyhodnou a není se čemu divit. Sama tvrdí, že neví, kde se označení pro nejvíc sexy atletku vzalo a sport je pro ni jasnou prioritou.

Zároveň se ovšem nebojí na sociálních sítích aktivně zásobovat fanoušky spoustou fotek své sošné postavičky. Její popularita je tak zcela pochopitelná a sponzoři si mnou ruce.

Německá čtvrtkařka Alica Schmidtová je krásná a talentovaná atletka
Německá čtvrtkařka Alica Schmidtová je krásná a talentovaná atletka

Zatím má Alica za sebou především juniorské úspěchy s německou štafetou na 4x400m. Je držitelkou stříbrné medaile z evropského šampionátu do 20 let v roce 2017 a bronzu z evropského šampionátu do 23 let v minulém roce.

Aktuálně je cílem její snahy probojovat se na olympijské hry do Tokia. Proto se také velmi těšila na možnost opět začít naplno s tréninkem, která se naskytla po uvolnění opatření proti koronaviru.

„Konečně mohu zase trénovat na dráze. Jsem tak šťastná, že je opět možnost trénovat na stadionu, i když počasí nebylo na trénink ideální,“ sdělila svým fanouškům a přidala fotografii ve sprinterském outfitu.