Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Radost z maminky Cibulkové. Krásné vzkazy hvězd tenisu i Bagárové či Rolins

Autor: kvč

Byla jsem světová čtyřka a teď už si jen užívám života. Takový popisek stojí v profilu někdejší tenistky Dominiky Cibulkové na Instagramu. Teď bude mít slovenská hvězda o důvod víc k užívání - v neděli brzy ráno ve videňské klinice přivedla na svět prvorozeného synka Jakuba. Radost z nového života s ní sdílí nejen manžel Michal Navara, ale i bývalé kolegyně z okruhu WTA.

„Náš svět už nikdy nebude stejný,“ radovala se Cibulková na Instagramu, když poprvé uveřejnila fotku s manželem Michalem a prvorozeným synem Jakubem. A záplavy nadšených reakcí na sebe nenechaly dlouho čekat...

„Moc gratulujeme!“ vzkázala slovenské kamarádce Barbora Strýcová, a přidaly se další známé tváře tenisového světa jako Rennae Stubbsová, Flavia Pennettaová, Timea Babosová nebo Kristina Mladenovičová. Všeříkající vzkaz se třemi srdíčky připnula k fotce šťasné famílie i bývalá veleúspěšná lyžařka Lindsey Vonnová.

Slovenská tenisová hvězda Dominika Cibulková porodila syna Jakuba Navaru.
Slovenská tenisová hvězda Dominika Cibulková porodila syna Jakuba Navaru.

„Taková nádherná rodina,“ rozplývala se Jelena Jankovičová, bývalá světová jednička. „Moc zdravíčka přejeme,“ doplnila zpěvačka Monika Bagárová, sama novopečená matka, která před měsícem přivedla na svět dceru Rumiu, kterou má s hvězdou MMA Machmudem Muradovem. „Radujeme se s vámi,“ dodala další zpěvačka Dara Rolins.

Malý Jakub bude mít postaráno o krásný život. Tatínek Michal je podnikatel, který v minulosti pracoval ve vysoké politice, a maminka Dominika si za úspěšnou kariéru stačila nahrát taky solidní majetek. Někdejší semifinalistka French Open nastřádala jen na prize money 13,7 milionu dolarů (přes 320 milionů korun). Z toho už se kapesné na pár let dá vymyslet...