Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jardo, neflinkej to. Jágr místo dřiny relaxuje na tenise. Co ho usvědčilo?

Autor: pet

Vždy byl byl vyznavačem tvrdé dřiny. Na stará kolena se ale z hokejového boha Jaromíra Jágra (48) stává flink. Místo makání na zimáku posedává na tenise a teď se dozvěděl krutou pravdu!

„Minulou sezonu jsem podcenil, jelikož jsem hrál s větší váhou, než bych měl. Vážil jsem okolo 117 kg, což je hrozně moc, a pak jsem nepodával takové výkony. Snažím se víc trénovat a upravil jsem stravu. Přestal jsem jíst sladké a omezuji maso,“ povídal nedávno pro CNN Prima News.

Jenže předsevzetí o častějším trénování mu evidentně dlouho nevydrželo. V poslední době byl viděn v hledišti na tenisovém turnaji na Štvanici, kde se bavil s Pastrňákem a Kempným . Na rozdíl od nich si však zahrát nešel, a proto mu nyní jeho náramek Fitbit, který měří denní aktivitu, řekl, co si o jeho lenosti myslí.

Jaromír Jágr si užíval špičkového tenisu v Praze na Štvanici
Jaromír Jágr si užíval špičkového tenisu v Praze na Štvanici

„Určitě máte na víc!“ stálo na displeji, kde je vidět, že Jarda během jednoho dne byl nečinný 11 hodin 26 minut a aktivní 2 hodiny 10 minut. Pouhých 16 % dne, kdy byl vzhůru! Nejdelší doba souvislého flákání pak byla 2 hodiny 21 minut.

„Je neděle, ne?“ bránil se » Džegr «. „Prodám Fitbit. Je drzý a upřímný,“ vtipkoval na Instagamu kladenský majitel a hráč, jenž příspěvěk nechal doprovázet písní Sám s nohami na stole, kterou nazpíval Peter Nagy. Jak výstižné...