Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Římanka Ilaria D’Amico pomotala Buffonovi hlavu: Prdelka, která vyštípala Šeredovou!

Autor: ps

Je krásná, přitažlivá a v očích jí hoří oheň! Televizní moderátorka Ilaria D’Amico (40) pomotala hlavu spoustě mužů, teď došlo i na manžela modelky Aleny Šeredové (36) gólmana Gigi Buffona (36).

Ve středu se celá rodinka vydala na finále Evropské ligy, ale na první pohled bylo patrné, že něco není v pořádku. Alena se s  Gigim téměř nebavila, když seděli na tribuně, vyplnili prostor mezi sebou svými syny Louisem Thomasem (6) a Davidem Leem (4). Aby byla krize dokonale vidět, ani se na sebe nepodívali.

Ty tam jsou chvíle, kdy sledovaný pár zářil radostí, smál se a byl příkladem rodinného soužití. Tomuhle všemu dala na frak jedna žena – prostopášnice D’Amico! Prsatá a uhrančivá sportovní redaktorka stanice Sky s pověstí sexuální dračice, která »přefikne« všechno, co před ní neuteče na strom. A navíc si své terče si umí dokonale vybrat, vždyť její cílová skupina nejsou mužu, kteří berou pod 100 milionů ročně!

Buffon jí podlehl, dokonce zašel tak daleko, že riskoval, že je někdo společně nachytá. A zle se mu to nevyplatilo! Italský magazín Chi je načapal, jak jdou na randíčko do hotelu. Alena musela ty fotky oplakat a Blesku napsala jen strohé, ale výmluvné: „Bez komentáře.“

Šeredová se na tribuně držela od Buffona dál.
Šeredová se na tribuně držela od Buffona dál.