Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Manžel Šeredové odkryl tajemství jejich konce: Buffon promluvil o rozvodu!

Autor: ps

A je to venku, oficiálně! Manžel české modelky Aleny Šeredové (36), fotbalový brankář Itálie Gigi Buffon (36), se poprvé veřejně přiznal, že se jejich manželství rozpadlo. I když se rozvádí a vztah mezi nimi nefunguje, stále si své expartnerky váží.

Italská média minulý týden informovala o tom, že se Šeredová s Buffonem dostavili k soudu – k prvnímu rozvodovému řízení. Vše chtěli vyřešit v tichosti, aby se v novinách jejich problémy nepropíraly. Světe div se, povedlo se jim to!

Rodiče dvou dětí chtějí pro své syny Louise Thomasa (6) a Davida Lee (4) jen to nejlepší a rozhodně nedopustí, aby se jich manželské trable jakkoliv dotkly.

Tento přístup jeden z nejlepších fotbalových gólmanů světa, který střeží branku doma v Turíně, ocenil. „Alena je ve velmi choulostivé situaci, přesto mi za žádnou cenu nechce dělat problémy. Její chování je jen těžko ocenitelné. Mohu jenom říct, že si opravdu vážím všechno, co pro rodinu dokáže obětovat,“ poděkoval Buffon přes italská média.

Alena Šeredová dovedla na poslední zápas Juventusu v sezoně oba syny a předala je manželovi
Alena Šeredová dovedla na poslední zápas Juventusu v sezoně oba syny a předala je manželovi

Jak moc rodičům na dětech záleží, dokazuje i skutečnost, že Alena Gigim spolu stále veřejně vystupují. Kluky vzali na finále Evropské ligy, o víkendu i na zápas Juventusu. To přesto, že jejich láska vyprchala a řeší rozvod!

Nezbývá, než před nimi smeknout, protože se dnes jen tak nevidí, aby se manželé rozešli v klidu po oboustranné domluvě. Navíc u tolik sledovaného páru…