Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Noční dřina v zámoří! Jágr se nefláká, tajně maká v Las Vegas

Autor: Petr Maňas

Protáhl si už tak dlouhou dovolenou v Las Vegas, kde se jen poflakuje? Vůbec ne! Jaromír Jágr v americkém městě hříchu dře do úmoru.

Noční tréninky. Kulich na hlavě. Olověná vesta. Takhle vypadá už řadu dní Jágrova americká »dovolená«. Přesně tak, česká superstar je v plném zápřahu na novou sezonu!

Půlnoční galeje

„Mrkejte, koho jsem potkal v noci na kluzišti v Las Vegas. Nikdy by mne nenapadlo, že si zastřílím s Jágrem!“ napsal Jay Ferrer na Instagram a připojil společnou fotku s českým Ďáblem z New Jersey. Ten měl na sobě nejen tradičního kulicha a tepláky s logem svých kladenských Rytířů, ale i pověstnou dvacetikilovou olověnou vestu a dvoukilogramové závaží připevněné izolačkou ke kotníkům! A pozor, nebyl to zcela jistě ojedinělý trénink. „Je půl hodiny před půlnocí a Jágr je na ledě. Museli mu asi dát klíče od haly,“ psal už o dva dny dříve Brandon Andreasen, brankář místního týmu.

V Kladně čekají

Zato doma v Kladně na Jágra čekají jako na smilování! Coby majitel Rytířů musí učinit celou řadu rozhodnutí. První tým sestoupil z extraligy, spravuje se hala, naplánována jsou důležitá jednání s radními... Jak je ale vidno z fotek z Ameriky, kladenský boss se opravdu nepoflakuje.