13. července 2014 • 07:37

Štěstí? Musíš být opilý, radil Jágrovi na dovolené slavný DJ Tiesto

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jaromír Jágr si svůj dovolenkový pobyt v zámoří užívá. A nezapomíná se se svými historkami a zážitky svěřovat také fanouškům. Včera se například legendární hokejista potkal s jiným velikánem svého oboru, slavným nizozemským DJ Tiestem. "Je mu 45 let a vůbec na to nevypadá," podivoval se Jágr, který od hudební celebrity dostal i recept na mládí.



Jaromír Jágr byl se dvaačtyřiceti lety po Teemu Selännem v loňské sezoně druhým nejstraším hokejistou, který nastupoval v NHL. A na jeho výkonech to nebylo vůbec znát. Vyhrál klubové bodování New Jersey, naskočil do všech 82 duelů základní části a s národním mužstvem byl jak na ZOH v Soči, tak na MS v Minsku.

A podobně nestárne ani světové známý Tiesto. Ten vydal v červnu nové album a s ním vystupoval také v Las Vegas, kde se potkal právě s Jágrem, který zrovna trénoval v bazénu. "Celou dobu nikde nikdo a pak jeden muž, DJ a hned ten nejslavnější. Dlouho jsme si povídali a nejvíc mě překvapilo, že je starší než já," napsal Jágr své facebookové rodině.

Je pravda, že autor slavných hitů jako například Traffic či Love Comes Again skutečně na 45 let nevypadá. A Jágra tedy zajímalo, jaký je Holanďanův recept na mládí. "Musíte být pořád opilý, kdo je opilý, nemyslí na problémy a je šťastný. Kdo je šťastný, ten se směje a kdo se směje ten nestárne," řekl údajně Jágrovi slavný DJ.

Český hokejista je ale známý tím, že alkohol do jeho jídelníčku zrovna nepatří. "No vidíte, tak je to jednoduché a já vůl to dělám celý život naopak," zakončil Jágr se smajlíkem.

Jaromír Jágr se v Las Vegas potkal se slavným DJ Tiestem.Foto Facebook: Jaromír Jágr (Official)

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud